Bıçak Sanatı - Forum

Kemikli Eğe

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
Ynt: Kemikli Eğe
« Yanıtla #20 : 07 Kasım 2016, 11:31:32 »
Ah keşke benim ilk çalışmam bu kadar başarılı olsa elinize sağlık
teşekkürler. daha da güzellerini yaparsınız inşallah.
Elinize sağlık  :2up

Keşke taşlama eşiği ile sap arasında biraz daha fazla mesafe bıraksaydınız. Böyle biraz sıkışık olmuş.

Kemik güzel görünüyor.   8)
teşekürler Eylem ustam. bu tavsiyeyi yazdım aklıma. bir daha ki çalışmada mesafe daha uzun olacak  :)
Elinize sağlık, çok güzel ve temiz bir bıçak olmuş.
Eğe çeliği deyince nedense gözüm hep ricasso hattında yada sırtta o eğe dişlerinin desenlerini arıyor ;)  :-\
teşekürler Gökhan ustam.
aslında ricasso da eğe izi mevcut. dişleri tam silmedim fakat Eylem ustanın dediği gibi mesafeyi biraz kısa tuttuğum için kendini çok belli etmedi.

Aydın Karakişi

• 1619
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #21 : 07 Kasım 2016, 11:31:48 »
Ahmet kardeşim  ek bir öneri başka çalışmalar için.

Kemik  arasına koyduğun epoxy yada liner neyse  eğe ile zeytinin arasına da koyarsan daha güzel olur düşüncesindeyim.

Sırttan çektiğin fotoğrafta görüldüğü gibi kemik kısımlarda eğe dişleri arasına dolmuş  güzel görüntü oluşmuş. Zeytin kısımlarda boşluklar hafif  belli oluyor. Tekrar eline sağlık.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #22 : 07 Kasım 2016, 11:37:04 »
Ahmet kardeşim  ek bir öneri başka çalışmalar için.

Kemik  arasına koyduğun epoxy yada liner neyse  eğe ile zeytinin arasına da koyarsan daha güzel olur düşüncesindeyim.

Sırttan çektiğin fotoğrafta görüldüğü gibi kemik kısımlarda eğe dişleri arasına dolmuş  güzel görüntü oluşmuş. Zeytin kısımlarda boşluklar hafif  belli oluyor. Tekrar eline sağlık.
tavsiyelerini dikkate alacağım Aydın abi.
sırtta kemikle çelik arasında deri var. esnediği için boşluk oluşmadan kemik ve çelik arasını kapattı. zeytin kısmında ise linerlik bir malzeme yok. aslında altında epoksi dolgusu var ama dediğin gibi boşluk varmış gibi duruyor.