Alıntı yapılan: Ersin7500 - 26 Ekim 2016, 13:06:46Alıntı yapılan: Tolga Yıldız - 24 Ekim 2016, 20:51:11elinize sağlık güzel bir bıçak olmuş, bende kılıfları kumaş boyası ve ispirto ile boyuyorum, ancak hatırlatmak isterim bu boyayı deri zamanla atıyor. Atmaması için leflef diye bilinen ciladan çok ince bir kat sürüyorum. hem parlaklık kazandırıyor hemde boyayı sabitliyor.Tolga hocam doğrudur o ciladan bende var ancak ben kabzeye surdugum ciladan suruyorum odaCam.terebentini + balmumu + zeytinyağı karismini kullaniyorumBu formülü mutlaka deneyeceğim, bu sıralar dericiliğe merak saldım. Çam terebenti nereden bulunur ersin bey..
Alıntı yapılan: Tolga Yıldız - 24 Ekim 2016, 20:51:11elinize sağlık güzel bir bıçak olmuş, bende kılıfları kumaş boyası ve ispirto ile boyuyorum, ancak hatırlatmak isterim bu boyayı deri zamanla atıyor. Atmaması için leflef diye bilinen ciladan çok ince bir kat sürüyorum. hem parlaklık kazandırıyor hemde boyayı sabitliyor.Tolga hocam doğrudur o ciladan bende var ancak ben kabzeye surdugum ciladan suruyorum odaCam.terebentini + balmumu + zeytinyağı karismini kullaniyorum
elinize sağlık güzel bir bıçak olmuş, bende kılıfları kumaş boyası ve ispirto ile boyuyorum, ancak hatırlatmak isterim bu boyayı deri zamanla atıyor. Atmaması için leflef diye bilinen ciladan çok ince bir kat sürüyorum. hem parlaklık kazandırıyor hemde boyayı sabitliyor.
Teşekkürler Mesut kardesimSenin.kilarin kadar guzel olmasa da biseyler yapmaya calisiyotuz
Elinize sağlık güzel bir çalışma.
Eline sağlık Ersin güzel bir bıçak olmuş. Dayı domuz avında tüfek tutukluk yaparsa diye bunu istemiş, o belli...
Eline sağlık abi , katliam yapar bu 👍 Ufak bir bilgi ricaedicem balmumunu nereden bulabilirim , çam terebentin eczanelerde bulunuyor saç bakımında kullanıyorlar. Bana da balmumu lazım.