Bıçak Sanatı - Forum

Shinogi Tanto

halit

• **
  • 90
  • Meslek: p.v.c kapı pencere sistemleri
  • Yer: K.maraş / Elbistan
Ynt: Shinogi Tanto
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2016, 18:25:23 »
hediyelik eşya gibi olmuş.. ama buna bide stand lazım.. tebrikler

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #21 : 25 Mayıs 2016, 20:04:50 »
Bıçak yine çok güzel. Kın biraz kaba olmuş. Tsuba ile habaki bildiğin japon işi.  :) Belki şaşıracaksın ama ben bu sefer hamonu çok çok beğendim, bilmiyorum sen ne dersin. Same işini nasıl hallettin bilmem ama koshiraenin tamamında bayağı bir karakter yakalamışsın. Bakır işçiliği konuşuyo , ondan herhalde. Genel olarak bayağı güzel olmuş bence. Bir de bence bu işleri eleştirebilmek için o kabzanın en azından bir parçasını yapıp sonra konuşmak lazım diye düşünüyorum. Ellerine sağlık, bir gün inşallah - daha uygun zamanlarda - antalya da da başına tebelleş olunca konuşuruz yine .
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

« Yanıtla #22 : 25 Mayıs 2016, 21:16:27 »
Arkadaşlar, çok motive edici sözcükler yazmışsınız çok sağolun varolun.
Burak, hamon çok belirgindi ama sonrasında biraz daha matlaştırdım bu kontrast benim de hoşuma gitti doğrusu, böyle buğulu daha hoş göründü gözüme. Same sorunum şimdilik yok, elimde bir miktar daha var. Kın konusuna Sen söyledikten sonra bir daha baktım, haklısın biraz kaba olmuş harbiden  ::) Senin Antalya ya gelme işinin bir diğer versiyonu da yılan hikayesi diye geçiyor  ;) sağolasın.

forester

• 307
  • Murat pekdemir-1975
  • Meslek: müzmin işsiz ...
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23 : 25 Mayıs 2016, 21:45:26 »
Bence çok iyi olmuş, yine süper bir iş çıkmış ortaya, eline koluna sağlık Sefa ustam.

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
« Yanıtla #24 : 25 Mayıs 2016, 21:59:59 »
hocam elinize saglık gercekten cok hoş duruyor hamonun konttarax  cok hoş duruyor oldukça belirgin duruyor ve göze hoş gelıyor elinize kolunuza  saglık ellerınız dert görmmesin

« Yanıtla #25 : 26 Mayıs 2016, 10:15:16 »
Çok teşekkürler...

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #26 : 26 Mayıs 2016, 11:48:10 »
Sefa ustam ellerinize sağlık, yine güzel bir tanto görmüş olduk sayenizde. Bakır kisimlardaki noktalamalari işleme-izleme kalemleriyle mi yapıyorsunuz?Eğer öyleyse, tüm alanı tek tek noktalamak çok uğraş gerektirir. Daha pratik öneriniz nasıl olur?
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #27 : 26 Mayıs 2016, 15:46:01 »
Eline sağlık ustam.

Sondan başlayayım. Senin böyle güzel bir tanto yapman çok güzel, ağız sulandırıcı ama şaşırtıcı olmayan bir haber. Asıl namluyu nerede dövdün diye sorayım. Bu sene sana dair en önemli sorulardan birisi ortamın ne de olsa...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

SERDAR

• 259
  • Meslek: Özel Sektör Çalışanı (Orman Ürünleri)
  • Yer: ANTALYA
« Yanıtla #28 : 26 Mayıs 2016, 16:15:29 »
Sefa hocaya sorulan soruları okuyunca nekadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım.
( kendisi ile aynı şehirde yaşamak )

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #29 : 26 Mayıs 2016, 17:14:21 »
Sefa Hocam ellerinize, emeğinize sağlık. İnsan ne yazacağını şaşırıyor eserlerinize bakarken.  :)

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
  • Meslek: Zımparacı
  • Yer: Gaziantep
« Yanıtla #30 : 26 Mayıs 2016, 17:21:56 »
Sefo Hocam Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Endüstriyel Zımpara Çözümleri                www.azim-zimpara.com

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #31 : 26 Mayıs 2016, 19:22:00 »
Hocam öncelikle eline saglik yine titiz guzel bi calisma cikmis ortaya tebrikler.. pek anladigim soylenemez onu bastan soyleyerek japonca terim kullanmadan soyliyim kabzayla namlu birlesimi neden yamuk bunun olayimi budur yani tantolar kendi aralarinda ayriliyor sanirim yani gordugum tantolardada bi egim var ama bunda tam birlesim yerinden sanki ustune basip yamultulmus gibi duruyo :-[  bir ikinciside siz aslinda cok detaycisiniz hani diyorum bu arkadasin detayli fotograflari vardir onlarida ekleseniz bizde bakarak biseyler ortaya koyabiliriz  belki 8)

« Yanıtla #32 : 26 Mayıs 2016, 20:06:54 »
Sefa ustam ellerinize sağlık, yine güzel bir tanto görmüş olduk sayenizde. Bakır kisimlardaki noktalamalari işleme-izleme kalemleriyle mi yapıyorsunuz?Eğer öyleyse, tüm alanı tek tek noktalamak çok uğraş gerektirir. Daha pratik öneriniz nasıl olur?

Pratik olsun istiyorsan Dremel kullanabilirsin.

Sefo Hocam Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

Sefa Hocam ellerinize, emeğinize sağlık. İnsan ne yazacağını şaşırıyor eserlerinize bakarken.  :)

Çok teşekkürler arkadaşlar, sağolun.

Eline sağlık ustam.

Asıl namluyu nerede dövdün diye sorayım. Bu sene sana dair en önemli sorulardan birisi ortamın ne de olsa...

Eylem Usta, arabada 12 volt bir hava körüğü var ( eskiden kalma bir kalorifer fanı ) araziye çıkıyorum, biraz çukur kazıp ocağı oluşturuyorum ve bir ray parçasının üzerinde her işimi hallediyorum. Çok pratik oluyor, fotoğraf çekmişti arkadaş bir ara eklerim.

« Yanıtla #33 : 26 Mayıs 2016, 20:08:49 »
Erdoğan, bunun tipi de böyle oldu  diyerek açıklamış olayım  ^-^ maalesef bunda detay fotoğraf çekmedim, birbirini yineleyeceğini düşünerek benzer işlerde fotoğraf çekmek istemiyorum doğrusu. Sağolasın.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #34 : 27 Mayıs 2016, 10:46:24 »
Sefa abi ellerine sağlıkgerçekten çok güzel bir eser. Japon tarzı yerine direk Sefa Çabuk tarzı diyebiliriz herhalde. Yani imzanız olmasada artık sizin eserleri ayırt edebilir olduk :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

şerif gürcan

• 281
  • Meslek: tornacı
  • Yer: (Eses26) / Bandırma
« Yanıtla #35 : 27 Mayıs 2016, 10:59:30 »
Mükemmel ötesi bir eser olmuş, Sefa hocam. Elinize emeğinize sağlık.  :2up  :2up :2up

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #36 : 28 Mayıs 2016, 01:37:50 »
Hocam eline sağlık ,yine zevkle seyridiyorum.

murattarla

• 226
  • M T
  • Meslek: TCDD
  • Yer: İZMİR KARŞİYAKA
« Yanıtla #37 : 28 Mayıs 2016, 10:22:01 »
Ustam elleriniz dert görmesin çok çok güzel olmuş:)

Tolga Yıldız

• 146
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ayvalık
« Yanıtla #38 : 29 Mayıs 2016, 23:35:26 »
Elinize sağlık sefa hocam çok güzel görünüyor..
"Bir gün mutlaka tüm Türk devletleri ile çin seddinde buluşacağız" Mustafa Kemal ATATÜRK

« Yanıtla #39 : 30 Mayıs 2016, 01:55:09 »
Arkadaşlar, çok çok sağolun. yazdıklarınıza karşı insan ne yazacağını bilemiyor gerçekten. teşekkürler.