Merhabalar;
İsmim Tuncay, Yaşım 29 Eskişehir de oturmaktayım On yılı aşkın bir süredir özel bir şirkette lazer kesim işçiliği ve cnc abkant büküm işçiliği yapmaktayım,bu şirkette çalışanım. Aynı zamanda iyi derecede AUTOCAD kullanıcısıyım ve hep aklımın bir köşesinde kendime bıçak yapma hayalim vardı hala var ama en güzelini ve en özelini istediğim için karar verme problemi yaşadım inşallah o günün geleceğine inanıyorum.
Foruma bilgi ve tecrübe edinme amacıyla üye oldum fakat bur da yararım olabilecek bir sürü değerli bıçak sevdalısı arkadaşlar olduğunu gördüm.Forumda bir kaç arkadaşla da ufak tefek çalışmalarım oldu, halen çalışmamız devan bir arkadaşım var.
Lazer kesim üzerine kafanızda planladığınız makine projeleri Autocad de çizilip lazer kesimlerini yapabilirim. İstediğiniz bıçak profillerini istediğiniz malzemeden keserim, bulunduğum iş yerinde kaynak atölyesi de bulunmaktadır. Eskişehir sanayisinde nacizane ufak bir çevrem mevcuttur sanayi bağlamında ne işiniz olursa olsun elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım.
Mail: tuncay-kucuk@hotmail.com
Tel : 0541 427 0116
SAYGILARIMLA....