Bıçak Sanatı - Forum

değişik bir deneme

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
Ynt: değişik bir deneme
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2011, 21:56:29 »
Sinan usta,

Ben deri bir kılıf bekliyordum ama.Ahşap kılıfda uymuş,desenlerde birbirini tamamlamış.
Tekrar ellerinize sağlık...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2011, 01:20:35 »
Sinan, ahşap kına özellikle bittim, kesinlikle Yeni bir Serge çıkıyor Türkiyeden gümbür gümbür  :2up :2up :2up

Kipmen Sanat web sitesi

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2011, 09:30:59 »
Teşekkür ederim üstadım teveccühünüz,amatörce sizlerin tavsiyeleri üzerine hayal gücümü zorlayarak düz bir bıçak zaten sattığım ve devamlı gördüğüm için farklı konseptte bıçaklar üzerine yoğunlaşmaya çalışıyorum sizlerin eleştirileriniz ve tavsiyeleriniz ile daha güzellerini inşallah yapmaya çalışacağız.
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Süleyman KABLAN

• 163
  • Meslek: memur
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2011, 23:10:09 »
Elinize sağlık. çok güzel bir çalışma. ancak demeden geçemeyeceğim her ne kadar görünmesede kılıf derisindeki vida bu güzelim çalışmaya yakışmamış sanırım.

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2011, 23:37:56 »
Ustam döktürüyosun ne diyim. Kın'a bittim resmen. Ancak kutu için naçizane bir fikrim var. İmkanın olursa bir dene. Kutuda kesinlikle yaldızlı malzeme  kullanma. Kutunun içi için koyu kiremit yada koyu  vişne kullan. Ve kutunun kendisi için ise koyu sayılamayacak ceviz rengi düşün veya tonları. Bu renk komposizyonları veya pastel kombinasyonları bıçağı daha çok ön plana çıkartıyor.
Saygılar.
Cehalet Mutluluktur...

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #25 : 11 Mart 2011, 23:55:19 »
HOCAM TEK KELIMEYLE IMRENDIM
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

« Yanıtla #26 : 16 Mart 2011, 00:50:56 »
Muhteşem bir kılıf olmuş, Yeniden tebrik ediyorum, hep tebrik ediyorum :2up :2up :2up