Bıçak Sanatı - Forum

Lale figürü ve Mac Allister gravür

alperksv

• *
  • 174
  • Meslek: Dış ticaret
  • Yer: Bursa
Lale figürü ve Mac Allister gravür
« : 01 Ocak 2016, 20:33:35 »
Ustalarım dramel almayı  düşünürken acemiyim biraz daha bekleyim daha ucuz birsey alayım diyerek mac Allister gravür seti aldım 59 tl ayrıca 25 tl aksesuar seti aldım
Mac Allister fiyat performans açısından çok tatmin etti sadece gravür için uzatma kalemi olmayışı büyük eksik
Elimde atıl olarak duran ağaç parçasına lale figürü yaptım hayattaki ilk denemem ileride bicagimin kabzesine yapmayı planlıyorum antreman olsun dedim:) ayrıca aksesuarları daha kolay erişmek için ceviz parçasına birkaç delik açtım

Paylaşmak istedim

Ynt: Lale figürü ve Mac Allister gravür
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2016, 21:50:19 »
Elinize sağlık başarılı bir girişim olmuş bence  :) Uzatma kalemi dediğiniz sanırım esnek mil, drameli esnek mil ile satın alırsınız istediğiniz uç takımlarını da aldıktan sonra daha rahat ve güzel eserler yaparsınız inşallah. Bıçak işi böyledir işte ilk aşama bıçak yapmak sonra oyma falan sonra gravür böyle gidiyor :) insanı sürekli cezbeden merak içinde bırakan üretmeye ürettiğini kullanmaya teşvik eden harika bir uğraş ve iş bence  ^-^
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2016, 23:08:53 »

Yeni oyuncağınız hayırlı olsun  :2up İlk deneme için lale figürü çok başarılı olmuş, tebrikler  :2up

alperksv

• *
  • 174
  • Meslek: Dış ticaret
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2016, 23:26:20 »
Elinize sağlık başarılı bir girişim olmuş bence  :) Uzatma kalemi dediğiniz sanırım esnek mil, drameli esnek mil ile satın alırsınız istediğiniz uç takımlarını da aldıktan sonra daha rahat ve güzel eserler yaparsınız inşallah. Bıçak işi böyledir işte ilk aşama bıçak yapmak sonra oyma falan sonra gravür böyle gidiyor :) insanı sürekli cezbeden merak içinde bırakan üretmeye ürettiğini kullanmaya teşvik eden harika bir uğraş ve iş bence  ^-^
Teeşekkür ederim Ustam. Dramele biraz daha vakit var çıraklık için bu yeterli birde esnek mil olsaydı daha güzel olabilirdi.. Bıçakçılık dediğiniz gibi butün boş vakitlerimi aldı sürekli birşeyler okuyup izliyorum bakalım yakında sipariş ettiğim lamalar gelince onu yontmaya başlayacağız..

Teşekkürler Soytürk Ustam bakarsın ileride  inşallah senin gibi dövmede yaparız.

Yeni oyuncağınız hayırlı olsun  :2up İlk deneme için lale figürü çok başarılı olmuş, tebrikler  :2up