Bıçak Sanatı - Forum

KÜT BURUNLU BIÇAK

tarpoon

• 4739
Ynt: KÜT BURUNLU BIÇAK
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2011, 18:36:48 »
eline sağlık dıyeyım.. bırde su bıçağı görebılsem .resımler bende maalesef gözukmuyor.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #21 : 16 Şubat 2011, 19:31:47 »
Sanırım googleusercontent linki ile ilgili.  Gökhan Ustanın affına mağruren fotoğrafları imageshack sitesine yükledim. İsterseniz kaldırabilirim.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #22 : 16 Şubat 2011, 21:53:54 »
eline sağlık Hayrı oh be...!     sonunda görebıldım ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #23 : 17 Şubat 2011, 08:49:09 »
Herşeyi çok güzel olmuş,hakikaten sefa ustamında dediği gibi kendine has bir tarzın var,fakat benim merak ettiğim bir şey var,isa kim? neden isa diye imzalıyorsun?senin bıçaklarına nette bazen denk geliyorum, bu gökhanın bıçağı diyorum ve  öyle çıkıyor.

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #24 : 17 Şubat 2011, 09:25:33 »
ozellikle sap çok gozume takıldı. akısı tutuşu çicgileri ile çok ergonemik durmakta. modelin ozgunlugune zaten lafım yok ama ben kişisel olarak bıcagın namlu ucunda hafif de olsa bir kavsi tercih ederim. ama sozun kısası 10 numara olmuş bravo. su verme işlemini nasıl yaptın D2 ye?

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #25 : 17 Şubat 2011, 09:36:16 »
herkese çok teşekkürler,
hayri bey önemli olan paylaşmak ;)

benim merak ettiğim bir şey var,isa kim? neden isa diye imzalıyorsun?

fatih bey daha önce açıklamıştım, ben dede mesleğini devam ettirmeye çalışan, halâ dedemin kurduğu atölyede dedemden kalma malzemelerle çalışan biriyim. bu nedenle de, nereden geldiğimi unutmamak için bıçaklarımın üzerine dedemin ismi olan " isa " yazıyorum.

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #26 : 17 Şubat 2011, 09:37:56 »
su verme işlemini nasıl yaptın D2 ye?

çok sağol durukan, bu çelik aslında sana tanıdık gelmeli 8) hatırlıyorsan vakti zamanında bunu sen göndermiştin!
d2 olduğu biraz şüpheli ama karbon çeliğinden daha fazla paslanmaya dayanıklı olduğu da kesin. tam bende çözemedim.
su verme işlemini ise oksijen tüpündeki şaloma ile ısıttım ve yağda su verdim. iyide ağız tuttu!. sonrada sırttan menevişledim.

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #27 : 17 Şubat 2011, 09:52:12 »

benim merak ettiğim bir şey var,isa kim? neden isa diye imzalıyorsun?

fatih bey daha önce açıklamıştım, ben dede mesleğini devam ettirmeye çalışan, halâ dedemin kurduğu atölyede dedemden kalma malzemelerle çalışan biriyim. bu nedenle de, nereden geldiğimi unutmamak için bıçaklarımın üzerine dedemin ismi olan " isa " yazıyorum.

hıım ben dede mesleğini sürdürmek kısmını forumdan hatırlıyorum,ama isim olayını okurken gözden kaçırmışım,gökhan güzel bir vefa örneği bu düşünceniz, aynı zamanda isa ustanın adının yaşamasıda çok güzel.

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #28 : 17 Şubat 2011, 10:07:21 »
hadi ben dedemin, babanım, amcalarımın ve benim ekmeğini yediğim değerlere sahip çıkmaya çalışıyorum da, peki siz !!

asıl övgüyü hiç bir bağlantınız olmadan bu işlere gönül veren ve sahip çıkan sizler hak ediyorsunuz, bunu da göz ardı etmemek lazım.. ;)

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #29 : 17 Şubat 2011, 14:51:43 »
Farklı ama hoş bir bıçak olmuş. Önemli olan kullanıcının isteğine uygun olması. Elinize sağlık.
Cehalet Mutluluktur...

gökhan bakla

• 2620
    • blog
« Yanıtla #30 : 17 Şubat 2011, 16:54:40 »
ben kişisel olarak bıcagın namlu ucunda hafif de olsa bir kavsi tercih ederim.

Durukan, sanırım senin bahsettiğin yüz şekli bu tip bir şey olacak.

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #31 : 18 Şubat 2011, 01:30:05 »
sırt düz agız ucu hafif egimli gokhan ustam. bu arada eger agız tutuşunu begendiysen hala elimde yaklaşık 100 bıcaklık rezerv mevcut. isteyene kesip gonderebilirim.  forumun hayrına :) ilgilenen varsa ozelden mesaj yeterli.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #32 : 21 Şubat 2011, 22:30:32 »
Usta görünüşü ve duruşuyla belli ki senin bıçağın. Birisi gösterse kimin yaptığını bilmeden adres olarak seni gösterebilirdim. Kesinlikle bir tarzın var ve herşeyiyle bu tarz birbiri içine sinmiş ögelerden oluşuyor. Tebrik ederim ellerine sağlık, çok güzel olmuş :2up
+1  :2up :2up :2up
Mükemmel bir yorum olmuş bu tip bir bıçak formuna ve sekizgen kabza tarzına  :2up

Kipmen Sanat web sitesi