Bıçak Sanatı - Forum

Bodrumda sel

Berke Boyacı

Bodrumda sel
« : 31 Ocak 2011, 02:10:39 »
Selamlar... Geçen haberlerde gördüm turizim kenti bodrum sele kapılmış. Emre hocam malum Bodrum ortakentte oturuyor. Habere göre ortakentide su basmış. Acaba emre abinin telefon numarası olan birisi Emre abiyi arayıp durumdan haberdarmı değilmi sorabilirmi ? En azından içimiz rahatlar. Kendisi şu an tatarada olduğundan evi ne alemde haberi olmayabilir...

http://www.mucadele.com.tr/haber/egeden/turizim-kenti-bodrum-sele-teslim/26713
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2011, 02:12:46 Gönderen: Berke Boyacı »

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Bodrumda sel
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2011, 09:11:01 »
Pozitif olalım, kendimizi germeyelim.  ;)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Berke Boyacı

« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2011, 11:42:09 »
İyi peki ::)

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2011, 12:15:18 »
haberlerde görünce benimde aklıma geldi, ama sel her tarafta yoktur heralde,cümleten geçmiş olsun bodrum halkına.

Berke Boyacı

« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2011, 14:34:24 »
Ortakentte varmış haberlere göre özellikle ortakenti çok vurmuş. Emre abinin evde ortakentte...

Allah bodrumdakilerin yardımcısı olsun ne diyelim...

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2011, 04:19:09 »
Yeni gördüm konuyu, evet acaip bir sel olmuş ben Antalya'da iken, bizimkiler mahzur kalmışlar evde, kapıdan bile çıkmak mümkün olmamış, tüm komşuların evlerine su basmış, etrafta arabasını kaptıran, bahçe duvarları tarumar olan gırla, ancak bizim inşaat işleri başladığından evin sokak kapılarının ve garaj kapılarının önü 20-30 ton taş ve kum yığınlarıyla kaplıydı, harbiden şanslıymışız, şanşlı olmayanlara bol sabır diliyorum, üstünden haftalar geçti ama hala etraf tam toparlanamadı, dükkanlar, yollar, telefon hatları vs. herşey kapalı idi yakın zamana kadar. İnsanlar günlerce tüm eşyalarını bahçeye çıkarıp kurumasını bekledi...

Kipmen Sanat web sitesi

Berke Boyacı

« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2011, 23:52:15 »
Hakkaten allah sabır versin ordakilere... Emre abi sendeki şansda kimsede yok. Allah korumuş...