Bıçak Sanatı - Forum

KIRLANGIÇ

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
Ynt: KIRLANGIÇ
« Yanıtla #20 : 16 Kasım 2015, 09:52:16 »
Çok teşekkür ederim abi ip deliği kısmı isteğim dışında oldu bıçağın kabzası takılmadan biri beğenip aldı sırt kısmına yakın 8mm delik vardı bu bıçakta büyük kaçar öndeki 5mm deliği ip deliği yapalım dedi ve elimde 5mm boru yoktu. Yapıcı eleştiri için ayrıca teşekkür ederim :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #21 : 16 Kasım 2015, 09:54:09 »
Fatih hocam eline sağlık, güzel bir bıçak olmuş. ip deliğine boru yerleştirseydin ve kabzanın namlu ile birleştiği yeri kısmet yumuşatsaydın sanki daha iyi olurdu diye, küçük bir eleştiri getirsem mi bilemedim.  ^-^ böyle güzel işleri görünce hakkaten insan bıçak paylaşmaya çekiniyor.
Kabzanın namlu ile birleştiği yer derken rikassonun orasını diyorsunuz sanırım orada ahşap bıçağa 90 derece değil yaklaşık 60 derece civarı
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Zanzibar

• 239
  • Yalçın
  • Meslek: Grafik tasarım
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #22 : 16 Kasım 2015, 10:19:35 »
Her ikisi de temiz görünüyor. Emeğine sağlık hocam...

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2015, 10:50:02 »
Her ikisi de temiz görünüyor. Emeğine sağlık hocam...
Teşekkürler yalçın abi :)

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2015, 11:59:11 »
Bende günahını almışım senin kardeşim. Ne kadar tembel adam bant zımparayı aldı, halen bir icraat yok demiştim ama maaşallahın var. Ellerine sağlık. Kullananlara da hayırlı olsun.
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
« Yanıtla #25 : 16 Kasım 2015, 14:49:35 »
Hasan Ellerin dert görmesin içimizdeki ATOM karınca senmisin :) nazar değmesin maşallah
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #26 : 16 Kasım 2015, 21:11:51 »
Bende günahını almışım senin kardeşim. Ne kadar tembel adam bant zımparayı aldı, halen bir icraat yok demiştim ama maaşallahın var. Ellerine sağlık. Kullananlara da hayırlı olsun.
Teşekkürler Sevgili dostum aslında arada paylaşmadığım bazı çalışmalarımda var  ;)
Hasan Ellerin dert görmesin içimizdeki ATOM karınca senmisin :) nazar değmesin maşallah
Teşekkürler hakan abi tembellikten başımı kaldırabilirsem azıcık birleyler yapabiliyorum :)