Bıçak Sanatı - Forum

255mm Damascus gyuto

merttansu

  • ***
  • 114
  • Meslek: Chef
  • Yer: Avustralya
255mm Damascus gyuto
« : 27 Eylül 2015, 01:44:55 »
Bu bicagin celigini ve sicak dovmesini Bill Burke ustamin yaninda yaptim , isil islemini ve taslamasini gecen hafta bitirebildim. Celigi 60 katli 1084/15n20 yaklasik 62 hrc sertliginde . Taslamasi saglak kullanici icin asimetrik olarak yapildi. Namlusu 255mm uzunlugunda ve 55mm yuksekliginde . Sirt kalinligi 3.7mm den basliyor . Kabzasinda stabilize amboyna yumrusu kullnadim , balcak ise pirincten . 218 gram agirliginda


merttansu

  • ***
  • 114
  • Meslek: Chef
  • Yer: Avustralya
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2015, 01:47:13 »
bir kac resim daha

İlkay Kadir Karaca

  • *
  • 814
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: SAKARYA
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2015, 16:22:11 »
Ellerinize sağlık ustam, yine şahane :2up
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

Yilmaz Dogan

  • ***
  • 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2015, 17:05:40 »
Ellerinize sağlık chefim, yine cok güzel bir yapi cok hos bir bicak olmus,
güle güle iyi günlerde kullanin
Elleriniz gözleriniz dert görmesin :2up :2up :2up :2up :2up

Ali Yiğit Özkan

  • *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2015, 19:05:42 »
Mert ustam yine ayrıntılı ve çok özel bir eser çıkarmışsınız ortaya. Sizin konularınızı özellikle takip ediyorum, verdiğiniz ayrıntılar benim gibi acemileri hem bilgilendiriyor hemde sunduğunu görsellerle kendine hayran bırakıyor.

merttansu

  • ***
  • 114
  • Meslek: Chef
  • Yer: Avustralya
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2015, 04:50:11 »
Ellerinize sağlık ustam, yine şahane :2up
tesekkur ederim

merttansu

  • ***
  • 114
  • Meslek: Chef
  • Yer: Avustralya
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2015, 05:06:45 »
Ellerinize sağlık chefim, yine cok güzel bir yapi cok hos bir bicak olmus,
güle güle iyi günlerde kullanin
Elleriniz gözleriniz dert görmesin :2up :2up :2up :2up :2up
Yilmaz usta tesekkur edrim , sahibi iyi gunlerde kullanir insallah , malum terzi kendi sokugunu dikemezmis , yaptiklarimin hemen hepsini satisa yonelik yapiyorum , sonra diyorum ki soz bu sefer kendime bir sey yapacagim. Bana en fazla bir patates kesmek kismetmis http://ink361.com/app/users/ig-335940060/photos#/users/ig-335940060/merttansu/photos/ig-1079618119426700841_335940060

merttansu

  • ***
  • 114
  • Meslek: Chef
  • Yer: Avustralya
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2015, 05:07:29 »
Mert ustam yine ayrıntılı ve çok özel bir eser çıkarmışsınız ortaya. Sizin konularınızı özellikle takip ediyorum, verdiğiniz ayrıntılar benim gibi acemileri hem bilgilendiriyor hemde sunduğunu görsellerle kendine hayran bırakıyor.
Tesekkur ederim

tatenkof

  • Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • ***
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2015, 10:20:58 »
Ellerinize sağlık Ustam. Şahane çalışmalar. Çok güzel materyaller. Bu kadar güzel bıcak yapan ellerin hazırladığı tabaklarıda merak etmiyorum değil hani  :2up

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: 255mm Damascus gyuto
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2015, 10:53:08 »
Elinize sağlık yine çok güzel bıçak olmuş. :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram