Bıçak Sanatı - Forum

Yine bol hatali denemem

Ta2aet

• *
  • 40
  • MERAK-İLGİ-BİLGİ-BAŞARI
Yine bol hatali denemem
« : 10 Nisan 2017, 16:38:47 »
Tum ustalarimiza ve forum uyelerine Bergama'dan selamlar

2 mm testere çeliginden avci calismam. Mangalda suyunu verdim.Sertligi denemelerimde tatmin edici oldu. Ege islemiyor su anda. Kabzede çitlenbik (menengüç) agaci ve pim olarak 2 mm princ kaynak cubuğu kullandim. Elimde yuksek kum zimpara olmadigindan namlu 120 kumda kaldi. Aceleciligim nedeniyle bu sekilde biraktim. Benim icin simdilik onemli olan el aliskanliğimi gelistirmek. Elestiri ve yorumlariniz benim icin cok onemli.
Ertugrul*
TA2AET  BRh+

Muzaffer

• 133
  • Meslek: Esnaf
  • Yer: Kayseri
Ynt: Yine bol hatali denemem
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2017, 17:02:13 »
Gayet güzel,eline sağlık.

İdris GÜRSOY

• 425
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2017, 17:08:51 »
En önemlisi istemek kısıtlı şartlarda bir şeyler üretmek. Bence de gayet başarılı elinize sağlık.
Bir elime ayı, bir elime de güneşi verseniz yinede davamdan vazgeçmem.
Hz.MUHAMMED (S.A.V)

İdris GÜRSOY

• 425
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3 : 10 Nisan 2017, 17:11:02 »

2 mm testere çeliginden avci calismam. Mangalda suyunu verdim.Sertligi denemelerimde tatmin edici oldu. Ege islemiyor su anda. Kabzede çitlenbik (menengüç) agaci ve pim olarak 2 mm princ kaynak cubuğu kullandim. Elimde yuksek kum zimpara olmadigindan namlu 120 kumda kaldi. Aceleciligim nedeniyle bu sekilde biraktim. Benim icin simdilik onemli olan el aliskanliğimi gelistirmek. Elestiri ve yorumlariniz benim icin cok onemli.

Kargo adresinizi verirseniz size yardımcı olabilecek daha da teşvik edecek bir kaç parca birşeyler göndermek isterim.
Bir elime ayı, bir elime de güneşi verseniz yinede davamdan vazgeçmem.
Hz.MUHAMMED (S.A.V)

Ta2aet

• *
  • 40
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2017, 18:08:57 »
Gayet güzel,eline sağlık.

Çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyisi ile gelecek sefere forumdayım.
Ertugrul*
TA2AET  BRh+

Ta2aet

• *
  • 40
« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2017, 18:10:56 »

Kargo adresinizi verirseniz size yardımcı olabilecek daha da teşvik edecek bir kaç parca birşeyler göndermek isterim.

İdris bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Hayırlı aksamlar.
Ertugrul*
TA2AET  BRh+

borakent

• 527
  • Meslek: Psikolojik Danışman
  • Yer: Antakya
« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2017, 19:03:08 »
Elinize sağlık. Bıçağın daha iyi göründüğü fotoğraflar koyarsanız daha iyi olabilir. :)

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2017, 19:10:46 »
Elinize sağlık.
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana