abi maşallah ( hem oğluna hem bıçağa ) çok güzel olmuş çocuk mu çok küçük bucak mi çok büyük anlayamadim
Alıntı yapılan: devrim - 06 Ağustos 2015, 01:03:20abi maşallah ( hem oğluna hem bıçağa ) çok güzel olmuş çocuk mu çok küçük bucak mi çok büyük anlayamadim bıçak coguga gore ön planda bıraz buyuk duruyor bu arada ellerınden öpsun oda benım gıbı ava ve bıcaga cok meraklı sueklı tahta kılıç ıstıyor benden
Allah bağışlasın, çocuğun yanında bıçak sönük kalmış, Maşallah Bıçağın son hali bence çok daha güzel. Genel form da hoşuma gitti ellerinize sağlık.
Alıntı yapılan: JsT - 06 Ağustos 2015, 18:44:34Alıntı yapılan: devrim - 06 Ağustos 2015, 01:03:20abi maşallah ( hem oğluna hem bıçağa ) çok güzel olmuş çocuk mu çok küçük bucak mi çok büyük anlayamadim bıçak coguga gore ön planda bıraz buyuk duruyor bu arada ellerınden öpsun oda benım gıbı ava ve bıcaga cok meraklı sueklı tahta kılıç ıstıyor benden Rahmetli dedem tam 4 tane yapmıştı bize kuzenlerimle. Sende oğluna bi katana yapiver abi tahtadan