Bıçak Sanatı - Forum

Ck 67 Hamon..

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Ck 67 Hamon..
« Yanıtla #20 : 11 Mart 2011, 01:18:00 »
Taner, harika bir çalışma  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2011, 15:24:27 »
Taner bey elinize sağlık görünümü sapın gövdede duruşu çok asil bir bıçak olmuş.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2011, 17:15:42 »
yaptığınız bıçaklara bakınca bazı kişilerin ahşap sapları işlemeli vede kılıfları ise kesimi olsun dikişi olsun profosyonel iş oluyor
siz bu ahşap saplarla vede deri kılıflarla ilgili atölyenizde aletlermi var,sanırım bunlar için ayrı işçilik lazım yoksa hazırmı alıyorsunuz merak ettim

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #23 : 14 Mart 2011, 21:09:01 »
Taner, harika bir çalışma  :2up

teşekkür ederim Emre usta..

Taner bey elinize sağlık görünümü sapın gövdede duruşu çok asil bir bıçak olmuş.

teşekkürler...

yaptığınız bıçaklara bakınca bazı kişilerin ahşap sapları işlemeli vede kılıfları ise kesimi olsun dikişi olsun profosyonel iş oluyor
siz bu ahşap saplarla vede deri kılıflarla ilgili atölyenizde aletlermi var,sanırım bunlar için ayrı işçilik lazım yoksa hazırmı alıyorsunuz merak ettim

henüz deri kılıf yapmadım .butun malzemelerım var ancak buna kendımı hazır hıssetmıyorum.   kabzeye gelınce  elbettekı bır taslak cıkarıp burası böyle surasına bunu yaparım dıyorum . ancak iş bıttığınde  ortaya bambaşka bır bıçak çıkıyor. tabı sipariş değilse.  :)  yanı tamamen doğaçlama , canım nasıl ısterse  iş  o sekılde gıdıyor..

“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9544
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #24 : 14 Mart 2011, 23:43:51 »
Taner ve Sefa elinize sağlık.  :2up

Bu Ck67 amma çelikmiş? Herkesi en çok kasan bu oluyor galiba. Ben de ara sıra kurban vere vere yaptım ne yaptıysam.  8)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #25 : 14 Mart 2011, 23:57:30 »
artık kurban yok ustam . bıraz sabır ,kırılımış çatlamıs profıllerın çokluğu, ustaların tavsıyesı ile zayıat mınımumda artık  :)   
asıl bombalar sanırım bır ıkı hafta sonra gelır kabzelerı bıtınce onlarda ck 67  ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #26 : 15 Mart 2011, 08:01:19 »
hep berabermi yayınlasak hamonları :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #27 : 15 Mart 2011, 23:25:02 »
daha kabzelerı yapılacak Özgür ;)