Bıçak Sanatı - Forum

mac allister eğeler

EnesCan

• 70
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: istanbul-bayrampaşa
mac allister eğeler
« : 15 Mayıs 2015, 23:41:59 »
Arkadaşlar balık sırtı eğem eksik, koçtaşda mc allister gordüm iş gorur mu?

kesase

• 61
  • Fatih
  • Yer: istanbul
Ynt: mac allister eğeler
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2015, 00:50:13 »
koçtaş, bauhaus tarzı yapı marketlerde satılan eğeler pek bir uyduruk. suç, biliyorum ama yanımda hase'nin minik saatçi eğesini götürüp test etmiştim sertliklerini, tırtıklı kısmın hemen arkasından. üç farklı markada da eğeyi değdirdiğim an talaş kalkmıştı. biri bizim mac allister, diğeri de wisent diye bir markaydı, üçüncüsünü hatırlayamıyorum şimdi. aynı eğeyi yine hase marka büyük boy eğelerde denediğimde (satıcı abimizin gözetiminde bu sefer) fark çok ciddiydi. seti hase marka eğelerle dizmiş oldum ben de sonuç olarak. iki üç lira farkla hase, esaş, veya bir beş kağıt daha atarsanız pferd marka eğeler alabilirsiniz. çok daha memnun eder sizi bunlar.

EnesCan

• 70
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: istanbul-bayrampaşa
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2015, 11:34:38 »
koçtaş, bauhaus tarzı yapı marketlerde satılan eğeler pek bir uyduruk. suç, biliyorum ama yanımda hase'nin minik saatçi eğesini götürüp test etmiştim sertliklerini, tırtıklı kısmın hemen arkasından. üç farklı markada da eğeyi değdirdiğim an talaş kalkmıştı. biri bizim mac allister, diğeri de wisent di9ye bir markaydı, üçüncüsünü hatırlayamıyorum şimdi. aynı eğeyi yine hase
marka büyük boy eğelerde denediğimde (satıcı abimizin gözetiminde bu sefer) fark çok ciddiydi. seti hase marka eğelerle dizmiş oldum ben de sonuç olarak. iki üç lira farkla hase, esaş, veya bir beş kağıt daha atarsanız pferd marka eğeler alabilirsiniz. çok daha memnun eder sizi bunlar.
Tamamdır abi durum anlasildi, bulabilirsem esaş pferd hase bakarım

S.G.

• **
  • 262
  • Meslek: serbest
  • Yer: izmir
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2015, 01:56:21 »
 Ben 1 tane pferd eğeyle 12 civarında bıçağın ağzını açtım halen devamediyo  ;D
Keskin bıçak önce sahibini keser :)

https://www.instagram.com/12kalibre

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2015, 12:32:23 »
Çin malı eğelerden sonra esaşın  yarım yuvarlak ve lama eğelerini aldım.Eski eğelerle boşu boşuna uğraştığımı anladım.Bir eğe 16 Tl gibi bir şeydi.Sanayilerde bulabilirsiniz.Pferd, bahco da tavsiye edilen eğelerden ama ben kullanmadım.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2015, 22:52:00 »
Bende Esaş kullanıyorum ÇEta formdan bile daha iyi gibi geldi bana