Alıntı yapılan: foreverliving22 - 16 Nisan 2015, 14:36:39Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 16 Nisan 2015, 11:19:02Taner usta ellerine sağlık çok güzel olmuş ....Hala bitiremedin mi usta bu pimleri hadi yenileri gelsin bu pimin 5-6-8 mm leri de çıkti bilgin olsun SelamlarAynı dertten muzdarip durumdayım aldığım gibi duruyor.6,35Elde kalmasın o zaman 6.35 mm matkap ucu gondereyim istiyorsanız ?Heryerde bulunmadığının farkına çook sonra vardık kusura bakmayın hakkınızı helal edin ...Selamlar
Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 16 Nisan 2015, 11:19:02Taner usta ellerine sağlık çok güzel olmuş ....Hala bitiremedin mi usta bu pimleri hadi yenileri gelsin bu pimin 5-6-8 mm leri de çıkti bilgin olsun SelamlarAynı dertten muzdarip durumdayım aldığım gibi duruyor.6,35
Taner usta ellerine sağlık çok güzel olmuş ....Hala bitiremedin mi usta bu pimleri hadi yenileri gelsin bu pimin 5-6-8 mm leri de çıkti bilgin olsun Selamlar
Göndereyim özgür sorun yok ama sen ben hallettim bir şekilde dediğin için sen hiç aklıma gelmedin . bedelini ödemeye gerek yok dost işi olur bizim kisi sorun yok
Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 16 Nisan 2015, 15:02:02Göndereyim özgür sorun yok ama sen ben hallettim bir şekilde dediğin için sen hiç aklıma gelmedin . bedelini ödemeye gerek yok dost işi olur bizim kisi sorun yok ben 6.4 aldım onu kulanıyordum ama cok hafif boşluk oluyor sıkısıkı gecmesi daha iyi
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 16 Nisan 2015, 15:04:53Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 16 Nisan 2015, 15:02:02Göndereyim özgür sorun yok ama sen ben hallettim bir şekilde dediğin için sen hiç aklıma gelmedin . bedelini ödemeye gerek yok dost işi olur bizim kisi sorun yok ben 6.4 aldım onu kulanıyordum ama cok hafif boşluk oluyor sıkısıkı gecmesi daha iyiBenim göndereceğim matkap da 6.4 mmden taşlanmış hali üstad sanayii de bizim azdırma çakılarını bileyen arkadaşa yaptırtmıştım
abi bu 6.35 'e uyan matkap ucundan bende istiyorum yardım edersen cok sevinirim.
Taner ustam eline alacak şimdi şimşiri konuyu dağıtmayın bakem