Bıçak Sanatı - Forum

Mirket

Ynt: Mirket
« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2011, 13:24:10 »
Şimdi anlamadım, bu ilk fotoğrafı masanın üzerinde olan Mirket mi ? oysa sanki burada daha farklı gibi, çok güzel görünüyor.

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 12 Eylül 2011, 01:34:29 »
Şimdi anlamadım, bu ilk fotoğrafı masanın üzerinde olan Mirket mi ? oysa sanki burada daha farklı gibi, çok güzel görünüyor.

Evet ustam, ta kendisi... O yazımda da söylemiştim, fotoğraflar istediğim gibi olmuyor diye, hem flaş hemde dik duramaması hoşuma gitmemişti... Akçaağacın desenleride kaybolmuştu...

Kütük ve günışığı Mirket'in kendini göstermesini sağladı vesselam... :)

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #22 : 12 Eylül 2011, 14:35:06 »
gerçektenj tam mirket olmuş, isim cuk oturmuş. ve tabi işçilik de gayet güzel. gerçekten beğendim.... :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

cmblc

• 518
« Yanıtla #23 : 13 Eylül 2011, 01:25:18 »
gerçektenj tam mirket olmuş, isim cuk oturmuş. ve tabi işçilik de gayet güzel. gerçekten beğendim.... :2up

Teşekkürler Emin...

Sevgiler,
Get Serious...

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2011, 09:25:55 »
abi kabza hakkaten mirkete acayip benziyo hele ki emektar kütüğün üzerinde siz yiyin yavrucaklarım ben erketede beklerim havası var :) ellerine sağlık
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

cmblc

• 518
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2011, 15:26:02 »
abi kabza hakkaten mirkete acayip benziyo hele ki emektar kütüğün üzerinde siz yiyin yavrucaklarım ben erketede beklerim havası var :) ellerine sağlık

Eyvallah Ali...

Sevgiler,
Get Serious...

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2011, 16:28:07 »
Eşim fotoğrafı ilk gördüğünde önce mirket sanıp "aaaaaaa" sonra bıçak olduğunu anlayıp "AAAAAAAAAA"  diye seslendi. O da bıçağı çok beğendi demek ki.

Ellerine sağlık Cem Abi. Mirkete benzemesinin yanında form ciddi güzel olmuş.

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
« Yanıtla #27 : 13 Eylül 2011, 16:43:47 »
Cahillik ne kötü şey arkadaşlar. Cemin pıçağını görünce, ahanda firavun faresine ne çok benzemiş dedim içimden.Mirket nedir bilmiyorum ya, internetten firavun faresi diye resim filan arıyorum, Cemin koyduğu resimdeki gibi şöyle sağdan görünüşü arıyorum.Sonra yazılanları filan okudum, hayvan filan geçiyor.. Bu mirket ne olaki diye aradık, taa kendisi çıktı. Bir şey daha öğrenmiş olduk. Az daha rezil olacaktık, cehaletim ortaya çıkacaktı. :))

Bir kaç sene önceydi. TRT de Tamam mı Devam mı diye bir yarışma programına çıktım. Yarışmacı olarak. sunucu bir kaç  isim saydı. Bunlar maymun türümü değil mi diye. Nerden bileyim ben insan soracaksa goril der, şempanze der. Hadi zor olasun diyorsan baboon filan der . Sonuç mu?
elendik tabiki ilk turda. :P

Cem tebrik ederim, gerçekten güzel buldum pıçağını. Anladığım kadarıyla pıçakta sivri yerine kavisli ucu seviyorsun.
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2011, 17:37:07 »
................................Cemin pıçağını görünce, ahanda firavun faresine ne çok benzemiş dedim içimden.Mirket nedir bilmiyorum ya, internetten firavun faresi diye resim filan arıyorum, Cemin koyduğu resimdeki gibi şöyle sağdan görünüşü arıyorum.Sonra yazılanları filan okudum, hayvan filan geçiyor.. Bu mirket ne olaki diye aradık, taa kendisi çıktı. Bir şey daha öğrenmiş olduk. Az daha rezil olacaktık, cehaletim ortaya çıkacaktı. :))
........................................................

sanki bizde durum farklı.
çaktırmıyoruz işte  8)  Bilge bey sen de uyandırmasaydın ya..... 

:)) :))
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

cmblc

• 518
« Yanıtla #29 : 13 Eylül 2011, 21:48:47 »
................................Cemin pıçağını görünce, ahanda firavun faresine ne çok benzemiş dedim içimden.Mirket nedir bilmiyorum ya, internetten firavun faresi diye resim filan arıyorum, Cemin koyduğu resimdeki gibi şöyle sağdan görünüşü arıyorum.Sonra yazılanları filan okudum, hayvan filan geçiyor.. Bu mirket ne olaki diye aradık, taa kendisi çıktı. Bir şey daha öğrenmiş olduk. Az daha rezil olacaktık, cehaletim ortaya çıkacaktı. :))

Estağfurullah Bilge, rezil olacak şey bu olsa keşke, birsürü at hırsızı memleketi satıp savıp babalar gibi geziniyorlar ortada, bişey olmuyor da, sana mirketi bilmediğin için hiç bişey olmaz... Tasalanma...

Bu arada evet, kavisli uçları daha kullanışlı bulduğumu söyleyebilirim... Sivri uçlar daha çok combat tipi bıçaklar içinmiş gibi geliyor bana... Bkz. Racon Pıçağı :)

Sevgiler,

sanki bizde durum farklı.
çaktırmıyoruz işte  8)  Bilge bey sen de uyandırmasaydın ya..... 

:)) :))

Bilgeye yazdıklarımın tıpkısını aynısı senin içinde geçerli Mehmet :)

Sevgiler,

Eşim fotoğrafı ilk gördüğünde önce mirket sanıp "aaaaaaa" sonra bıçak olduğunu anlayıp "AAAAAAAAAA"  diye seslendi. O da bıçağı çok beğendi demek ki.

Ellerine sağlık Cem Abi. Mirkete benzemesinin yanında form ciddi güzel olmuş.

Hayricim teşekkürler, daha iyilerini sen yaparsın inşallah... Hanımefendiye de teşekkürlerimi ilet, beğenmesine sevindim...

Sevgiler,

Get Serious...

tirendaz

• 214
  • Mert Topçubaşı-1974
  • Meslek: Diş Hekimi
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #30 : 14 Eylül 2011, 14:26:16 »
Mirket olmuş hakikaten, elinize sağlık. :)
"ehl-i dil birbirini bilmemek insâf değil"
Nef'i

cmblc

• 518
« Yanıtla #31 : 14 Eylül 2011, 22:04:14 »
Mirket olmuş hakikaten, elinize sağlık. :)

Teşekkür ederim Mert...

Sevgiler,
Get Serious...