Bıçak Sanatı - Forum

Fikrim geldi !!!

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
Fikrim geldi !!!
« : 25 Eylül 2010, 10:42:37 »
 merhaba arkadaşlar,
aklıma gelen bir fikir var,daha önce yazılıp konuşuldu ise affola,bıçakları yaptığınızda imza atıyorsunuzya,birde bıçağın sırtına veya uygun bir yerine bıçaksanatı.com diye bir damga olsa, üyelerden eser yapanlar bu damgayıda vursa,o bıçak gittiği yerde sitenin reklamını yapsa nasıl olur, sakıncaları ve faydaları neler olur?aslında aklıma cevap olarak gelen ilk sakıncası kötü bir bıçak yapıldığında kötü reklam olur,ve bıçağın yüzünde kalabalıklık eder gibi geliyor,ama ulaşmak isteyende kolayca foruma ulaşabilir,bilinçli bir şekilde nasıl bıçak yapılır, en azından bu sanat ile ilgili bilgilere ulaşabilirler.

« Son Düzenleme: 02 Ekim 2010, 12:05:50 Gönderen: fatih Aydın »

whitefoxss

Ynt: Fikrim geldi !!!
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2010, 20:44:03 »
3-5 sene sonra ancak cevap verecek pişkinliğe ulaşırım sanıyorum  ;D

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2010, 00:30:44 »
merhaba arkadaşlar,
aklıma gelen bir fikir var,daha önce yazılıp konuşuldu ise affola,bıçakları yaptığınızda imza atıyorsunuzya,birde bıçağın sırtına veya uygun bir yerine bıçaksanatı.com diye bir damga olsa, üyelerden eser yapanlar bu damgayıda vursa,o bıçak gittiği yerde sitenin reklamını yapsa nasıl olur, sakıncaları ve faydaları neler olur?aslında aklıma cevap olarak gelen ilk sakıncası kötü bir bıçak yapıldığında kötü reklam olur,ve bıçağın yüzünde kalabalıklık eder gibi geliyor,ama ulaşmak isteyende kolayca foruma ulaşabilir,bilinçli bir şekilde nasıl bıçak yapılır, en azından bu sanat ile ilgili bilgilere ulaşabilirler.

;D Cevabı sorunun içinde saklı sorulardan bu  :)) Kötü bıçak = kötü site olacağı gibi, burada üretenleri bir siteyle sınırlamak doğru olmaz. Mesela be takıldığım tüm forumları bıçağıma işlesem herhalde bıçak namlusu bir internet portalı gibi bişey olacak  :D

Bunun en güzel yöntemi ilerde kişisel siteler oluşturacaktır bazı arkadaşlarımız, bağlantı olarak kendi sitelerinde bu forumdan bahsedebilirler, en azından bir link verilebilir. Bunun dışında şimdilik o kadar reklama da ihtiyaç hissetmediydik...

Kipmen Sanat web sitesi

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2010, 08:17:12 »
 :D bu fikir aklıma geldiğinde farklı satışla ilgili şeyler düşünüyordum,kendi işimle ilgili bir yandan işyerinde işimi yapıyor diğer yandan aklıma gelen fikri hemen konu açıp eklemişim ;D aslında,gönderdikten sonra benimde aklıma ileride kişişel sitelerimiz olabilir,veya kendi e-mail adresini koymak daha mantıklı gibi geldi ama konuyu silemedim.denedim fakat olmadı  :)
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2010, 08:24:29 Gönderen: fatih Aydın »