Teşekkür ederim.Sağolun.
hocam eline sağlık cok güzel bir çalışma olmuş kılıf konusunda su alim olucak ayakkabı boyası akma ve koku k-yapmıyormu ?
Özgür Ustam, biraz ihmalkarlıktan dolayı elimde olan ayakkabı boyasını kullandım.Evet cila kokusu oluyor.Suya maruz kalsa üzerine sürdüğüm cila bir süre korur gibime geliyor.(Geçen sene çocuklara yaptığım bıçak kılıflarından biliyorum)Ama bu konuda çok tecrübeli değilim.Ustalarımız daha iyi bilir.
Hocam ellerine kollarına sağlık. Bu sapa armut sap mı diyorlar tam bilemiyorum adını ama biçimsiz görünse de çok kullanışlı. Çok beğendim 
Salim Ustam örnek aldığım bıçak formunu yapmaya karar verirken kabza konusunda benim de tereddütlerim vardı.Ama dediğiniz gibi bittikten kullanışlı olduğunu gördüm.
Hocam elinize sağlık . Görüşmeyeli boş duramamışsınız 
Mehmet Ustam, okuldan geldikten sonra bile yorgun olmama rağmen bir şeylerle uğraşmaya çalışıyorum.Örneğin bugün, öğlenci olmama rağmen sabah sadece bir sonraki bıçak için erkenden kalktım ve öğlene kadar uğraştım.Uğraşırken ne yorgunluk kalıyor, ne de stres.Hobi edinmek ücretsiz psikoterapi almak diye düşünüyorum.