Bıçak Sanatı - Forum

Günlük Kullanım Bıçağı

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 684
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
Ynt: Günlük Kullanım Bıçağı
« Yanıtla #40 : 24 Ekim 2012, 10:00:42 »
Bahsi geçen bıçağın sahibi olarak hala ilk geldiği günkü gibi diyebilirim :)

Yanımda taşıdığım bütün kesici aletleri eve bıraktım,sadece bu arkadaşı taşıyorum..

Herşeyiyle çok iyi tasarlanmış,hemen hemen her işinizi görecek bir tasarıma sahip,bır çakı kadar taşıması kolay,gerektiğinde kalın bir dalı kesecek ağız yapısına ve sağlamlığına sahip...

Görüp çok isteyen oldu, ama yapan ustanın imzası ve hediyesi sebebiyle tabir caizse 'avucunuzu yalarsınız '' dedim :)

Tekrar Sefa abimize teşekkür ederim...
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2012, 10:16:43 Gönderen: BLACK08 »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #41 : 24 Ekim 2012, 12:36:18 »
Şanslı insanlardan birisiniz deseniz ya :) Güzel günlerde kullanın.

« Yanıtla #42 : 24 Ekim 2012, 19:00:11 »
Bahsi geçen bıçağın sahibi olarak hala ilk geldiği günkü gibi diyebilirim :)

Yanımda taşıdığım bütün kesici aletleri eve bıraktım,sadece bu arkadaşı taşıyorum..

Herşeyiyle çok iyi tasarlanmış,hemen hemen her işinizi görecek bir tasarıma sahip,bır çakı kadar taşıması kolay,gerektiğinde kalın bir dalı kesecek ağız yapısına ve sağlamlığına sahip...

Görüp çok isteyen oldu, ama yapan ustanın imzası ve hediyesi sebebiyle tabir caizse 'avucunuzu yalarsınız '' dedim :)

Tekrar Sefa abimize teşekkür ederim...
Bülent, kullanıyor olmana sevindim, yüzeyin de hala aynı olmasına ayrıca sevindim. Yapmasına yapıyoruz ama kullanımda nasıldır bilemiyoruz, bu tür geri dönüşler o yüzden değerli oluyor. Güle güle kullan.

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
  • Meslek: Göz Hekimi
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #43 : 24 Ekim 2012, 21:37:04 »
Sefa Hocam,
Konu güncellenince dikkatimi çekti. Önce bir hafızamı yokladım, gördüklerimin arasında varmıydı diye sonra farkettim ki zaten çoktan sahibini bulmuş. Hayırlı olsun. Şu kadarını söylemeden geçemiyeceğim; bu güzelliği bu sadelikte yakalamak gerçekten ustalık işi, hatta ustalıkla sanatın birleştiği yer. Ellerinize sağlık. Görüp öğreneceğimiz çok şey var daha. Bu arada iştiham da artıyor (!). Bu vesile ile ailece hayırlı bayramlar diliyorum.
Şafak Karslıoğlu
PRIMUM NON NOCERE

« Yanıtla #44 : 24 Ekim 2012, 21:48:31 »
Sefa Hocam,
Konu güncellenince dikkatimi çekti. Önce bir hafızamı yokladım, gördüklerimin arasında varmıydı diye sonra farkettim ki zaten çoktan sahibini bulmuş. Hayırlı olsun. Şu kadarını söylemeden geçemiyeceğim; bu güzelliği bu sadelikte yakalamak gerçekten ustalık işi, hatta ustalıkla sanatın birleştiği yer. Ellerinize sağlık. Görüp öğreneceğimiz çok şey var daha. Bu arada iştiham da artıyor (!). Bu vesile ile ailece hayırlı bayramlar diliyorum.
Şafak Karslıoğlu
Şafak bey güzel sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederim, sağolun. Bizlerde sizlerin ailecek bayramını kutluyoruz.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #45 : 25 Ekim 2012, 01:28:26 »
Sade ve guzel. Biz yapinca olmuyor Hocam  :(
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

cenk

• *
  • 98
  • Meslek: dekorasyon
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #46 : 31 Ocak 2015, 17:45:01 »
Harika bir bıçak elinize sağlık. Sor kimyanın sitesine giriyorum ama ürünün adını ve ya hangi gurupta olduğunu bilmediğimden bulamadım.Bu arada bu harika bıçak bence yine gündeme gelsin görmeyenler vardır :)

harme85

• 140
  • Emrah
  • Meslek: gemici
  • Yer: hatay
« Yanıtla #47 : 31 Ocak 2015, 19:31:04 »
Elinize sağlık bıçakta kılıfta çok güzel olmuş

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #48 : 31 Ocak 2015, 20:58:23 »
sefa usta bende gec farkettim ellerine saglik muazzam iscilik emegine saglik güle güle iyi günlerde
kullanmanizi dilerim. :2up :2up :2up :2up :2up

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #49 : 31 Ocak 2015, 21:30:59 »
Ürünün adını öğrenebilsek gerçekten güzel olacak. Sefa Hocam sömestr tatilini iyi değerlendiriyor. Dönünce yazar umarım.

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #50 : 02 Şubat 2015, 07:29:22 »
Ürünün adını öğrenebilsek gerçekten güzel olacak. Sefa Hocam sömestr tatilini iyi değerlendiriyor. Dönünce yazar umarım.

+1 Takipteyim bende...
Erkan Mutlu

« Yanıtla #51 : 04 Şubat 2015, 18:18:06 »
Sağolun, öyle ahım şahım bir işçiliği yok aslında  ::)

Zamanında Sor Kimyadan almıştım belki şimdi satmıyorlardır bilemiyorum. Demir karartma kimyasalı diye sormak veya aramak lazım,bir çok yerde satılan bir ürün.

Mesut Metin, yarıyıl tatili diye bir şey olmadı doğrusunu istersen  ;)
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 19:07:29 Gönderen: sefaçabuk »

pumpingiron

• 105
  • Erman
  • Meslek: Mekanik
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #52 : 11 Şubat 2015, 10:58:36 »
Ben karartma üzerine bu ürünü denemeyi düşünüyorum ancak bir türlü bütçe ayıramadım Aslında pahalı da hiç dedeğil. Deneyen oldu mu acaba bazı silah ve av sitelerinde soğuk meneviş diye bahsetmişler. Çeliği kimyasal olarak karartıyor Korozyona etkisini bilmiyorum sizin kullandığınız ürün bu gibi birşey mi ustam
https://www.birchwoodcasey.com/Refinishing/Metal-Finishing/Perma-Blue®-Gun-Blue-Kit.aspx

« Yanıtla #53 : 11 Şubat 2015, 12:06:55 »
Benim kullandığım bu değil, bu piyasada Gunblue diye geçen bir ürün, diğer bir deyişle soğuk meneviş. Benim kullandığım özellikler açısından daha çok sodyumhidroksit tabanlı bir şey diye tahmin ediyorum.