Çok güzel olmuş,bir karambitte benden istediler bende bu aralar başlayacağım birtane
Alıntı yapılan: genç bıçak - 03 Şubat 2015, 08:57:08Çok güzel olmuş,bir karambitte benden istediler bende bu aralar başlayacağım birtaneTeşekkürler usatam..Bir çok karambit tipi var ama benim en çok bu model hoşuma gitti..
daha n'olsun; tertemiz bir işçilik, ele oturan uygunluk ve fark göremediğim benzerlik...karambit için yapılması gerekenleri bütünüyle gerçekleştirmişsiniz, elinize sağlık.
Orhan bey, ellerinize sağlık. taşlama hattını kaybetmeden, ergonomik bir kabza yaparak çok güzel bitirmişsiniz. kıskandım vallaha, tebrik ediyorum. daha afilli bir kabza malzemesi kullansaydınız demeden duramadım ben de diğer arkadaşlar gibi. kılıf ister şimdi bu kardeşler
Çok güzel sonuçlanmışlar. Tertemiz bir işçilik olmuş. Formları harika olmuş. Kabza malzemesi için ben de ustalara katılıyorum. Bunlara siyah corian çok yakışırdı. Ellerinize saglık
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Orhan Bey,karambitler çok güzel olmuş,profesyonel bir iş çıkarmışsız, kutlarım.Güzel günlerde kullanın...
Ellerinize sağlık.Sami çalışmasam da Peter Weckauf'u arada takip ederim. Konuya uygun olarak ekte karambit promo klibini izleyebilirsiniz.https://sami-international.com/video/id/1283/tcs-knife-fighting-concept-karambit