Bıçak Sanatı - Forum

yeni bıçaklar

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: yeni bıçaklar
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2015, 18:28:05 »
Tanerabi istersen bıçakları bana gönder geçen birarkadaşım ithal bi kum getirdi şahane iş çıkartıyor kumlayıp yollayabilirim hem bu yavruları biraz misafir etmiş olurum

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2015, 14:59:14 »
Sağol  Mehmet  , kumlamacı arkadaşın kullandığı ekıpman ve tozlar almanyadan ıthal. bu gun profıllerı aldım gayet ıyı olmuşlar. akşama fotoğraflarını yayınlarım..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #22 : 17 Şubat 2015, 16:25:00 »
Taner ustam Ellerinize sağlık çok iyi modeller, çelik sıkıntısı yüzünden ben de yakında başlayacak bıçağımı M390 dan yapıcam. Kumlama sonucunu merakla bekliyorum ;)
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #23 : 17 Şubat 2015, 16:37:32 »
Vay be böyle sıkıntıya can kurban  :D

• 1805
« Yanıtla #24 : 17 Şubat 2015, 16:57:32 »
Vay be böyle sıkıntıya can kurban  :D
    :)Elimde neredeyse Böhrerin tüm çelikleri var, yinede yok diyorum değil mi.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #25 : 17 Şubat 2015, 17:08:13 »
doyumsuzluk kötü şey  :)  ılk zamanlar bende yaşamıştım.  artık bıldığım sureklı kullanmak ıstedığım çelıklerle çalışıyorum. buda yapılan işlemlerde nasıl tepkı vereceğini bılmemı sağlayıp kayıpları yada hataları en aza ındırgıyor..   yani karbon çelığı ıyıdır.  " toz metallere sözüm yok" ..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #26 : 17 Şubat 2015, 17:12:13 »
Çok bıçak yapınca öyle oluyor demek ki :) Belirli bir süre sonra hangi çelik ile tatminkar olunuyorsa onunla devam ediliyor herhalde.

• 1805
« Yanıtla #27 : 17 Şubat 2015, 17:36:04 »
doyumsuzluk kötü şey  :)  ılk zamanlar bende yaşamıştım.  artık bıldığım sureklı kullanmak ıstedığım çelıklerle çalışıyorum. buda yapılan işlemlerde nasıl tepkı vereceğini bılmemı sağlayıp kayıpları yada hataları en aza ındırgıyor..   yani karbon çelığı ıyıdır.  " toz metallere sözüm yok" ..
Zaten sıkıntı da karbon Çeliği bulamamak dı Taner ustam :) Tabi Hamon olabilecek leri kastediyorum ;)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #28 : 17 Şubat 2015, 17:39:57 »

yakında suyunu vereceğin bıçaklara sulanmada  :D
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

• 1805
« Yanıtla #29 : 17 Şubat 2015, 17:41:03 »
Çok bıçak yapınca öyle oluyor demek ki :) Belirli bir süre sonra hangi çelik ile tatminkar olunuyorsa onunla devam ediliyor herhalde.
+1 Zamanla biz de öğrenecez inşallah :)