Bıçak Sanatı - Forum

Ankara içi Yardım

Erdal Pektaş

• *
  • 15
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: malatya
Ankara içi Yardım
« : 08 Aralık 2014, 00:20:47 »
Yarın ankara ya doğru bir yolculuğa çıkağım . Ankara daki el sanatları fuarına yetişmek istiyordum fakat yetişemedim . Uzun lafın kısası bıçak alabileceğim yada yanına kabul edecek bir ustam varmıdır . aynı zamanda profesyonel fotoğrafta çekiyorum site içinde katkım olacağını düşünüyorum saygılar sevgiler :)

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
Ynt: Ankara içi Yardım
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2014, 01:07:36 »
hediyelik eşya fuarına gittim.her yer afrikalı dolu :D anlamadığım şey neden hediyelik eşya denilince afrikanın ahşap eşyalarından ve gümüşçülerden başka insanların aklına bir şey gelmiyor.sürmeneli ali usta ve trabzondan 1 usta daha gelmişti.kısaca kardeşim çok bir şey kaçırmadın  :D ankara merkeze en yakın İskitlerde bora bıçak ve gölbaşında mogan bıçak var.zamanın olursa uğra emin ol hediyelik eşya fuarından daha cok hoşa gider.hadi kal sağlıcakla...
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Erdal Pektaş

• *
  • 15
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: malatya
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2014, 01:20:56 »
çok sağolun bu bilgi için kesin uğrayacağım . Arkadaşları bıçak alın diye gönderdim kız arkadaşları ile gitmişler yolda baya söylenmiş bayanlar :) sonra baya takı boncuk almış dönmüşler zaten :D buraları yazdım listeye . Ancak şöyle yapılışınıda görebileceğim bir yer olsa müthiş olurdu .

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2014, 02:13:50 »
mogan bıçağa uğra selam ver sohbet et.baba oğul ıkısıde değerli ustalardır.biraz sohbeti uzun tut zaten adamlar çalışmaya başlayacaktır o arada görürsün bıçağın yapılışını  :D :D :D
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft