Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Katlanır namlu
İsviçre Çakısı Modifikasyon Denemesi
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
Aşağı git
0 Yanıt
1613 Gösterim
nikolyakov
2
Can Topcu
Meslek: İşçi
Yer: İstanbul
«
:
11 Aralık 2014, 02:45:07 »
Selamlar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat paylaşmaya değer bir şeyler bulmak bugüne kısmetmiş. Kesici aletlerin tümüne ilgim olmakla beraber başta Victorinox markası olmak üzere çok işlevli aletlere ayrı bir ilgim var. Yabancı forumlarda gördüğüm ve hoşuma giden modifikasyonları kendi çapımda bende denemek istedim. Tamamen amatör düzeyde kendimi denedim ve daha bitiremedim. Yaparken alet ve malzeme olarak sadece Leatherman Rebar (özellikle eğesi), kabzası değişecek Victorinox Compact'ın kendisi, çeşitli zımparalar, matkap ucu ve hanımın çalıştığı Bauhaus'tan alınma 5X30X95 ölçülerinde kayın maket çıtası kullandım. Normalde orijinal kabza 3 mm civarı bir kalınlıkta ama benim kullandığım çıta eğe-zımpara-sabır üçlüsüyle ancak 4 milimetreye kadar incelebildi. Deneme amaçlı olduğu için çok üzerinde durmayacağım ama ileride daha değerli ağaçlar ve mikarta, fiber vb. (metalde olabilir) ciddi işlerde bu kadar kalın olmamasına gayret ederim diye umuyorum. Cımbız ve kürdan yuvası da olmazsa olmazlardan, eklenecekler
«
Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 02:48:15 Gönderen: nikolyakov
»
Yazdır
[
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Katlanır namlu