Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Normalde kabzayı başka bir zeytinden yapacaktım ancak pin deliğini delerken hata oldu ve o kabzayı iptal etmek zorunda kaldım. Önce bıçağın gireceği balçağı oydum daha sonra ise sapı oydum. Bu bıçakta pin atmadım tekrar hata olmasından korktuğum için ancak bıçağın kıç tarafında bi delik var. Namlu 4 mm ise balçağı noktalayıp 3.5 mmlik matkapla deliyor daha sonra küçük eğe ile oyuyorum. Sapın içini ise epoxy ile dolduruyorum.
Ağzı elde açtım. Taşlama hattı nerdeyse sırta kadar uzanıyor. Aceleye gelmeseydi ve olumsuzluklar olmasaydı eğer daha iyi bir bıçak olabilirdi aslında ama sağlık olsun.
Bu arada ne bey sayılırım nede üstad.