Bıçak Sanatı - Forum

küçük bir deneme daha..

tarpoon

• 4739
Ynt: küçük bir deneme daha..
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2013, 21:36:57 »
valla ustam ben seni cözemedim  koca plakayı veriyom hamon cıkmıyor sonra aynı plakadan kesilmiş bir bıcak veriyom bıcağın üzeri yanıyor yahu
seni seviyorum  :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up

bazen olur öyle şeyler :D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2013, 21:41:48 »
"Vayy Hamonu hicaz makamindan taksimle girip Nişaburek makaminla bitirmişsin Taner sana imreniyorum hamon virtüözüsün vesselam..."

Kaya valla mahçup oluyorum sızlere karşı  :)   senın yaptığın hamonda yabana atılır cınsten değildi...  bu  çalışmalar C105 öncesi ısınma turları..  malzemeyı üç eşit parçaya böldum  üçünüde  bovi yapıcam   ama namlu konusunda kararsızım..    saldırgan sert görünümlümü olsun yoksa klasık bırseymı daha karar veremedim.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2013, 21:44:34 »
Taner usta bu bıçaktaki buyuk deliklerin amacı sap kısmındaki agırlıgı azaltıp bıcagı dengelemek icin mi acaba.

buyuk veya kucuk delıklerın amacı kabzeyı hafıfletıp ağırlık merkezını  namluya kısmende olsa kaydırmak. epoksı  ıle yapıştırılan kabze kapaklarının bırbırıne ıyı tutunabılmesı. bıçağı hafıfletmek olarak düşünebılırız .

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2013, 21:45:16 »
Taner ustam arkadaşlara katılmamak mümkün değil senin çalışmalarını özlemişiz. :2up :2up :2up
Sayende gözlerimizin pası gitti,ellerine emeklerine sağlık.

teşekkkür ederim Yunus usta :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2013, 21:45:43 »
Taner Abi, ellerine sağlık. Her zamanki gibi kusursuz bir hamon.

sağol Serhat..

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #25 : 27 Haziran 2013, 21:47:16 »
Taner usta özlemişiz. süper ötesi bir şey olmuş. :2up :2up :2up sanada bravo özgür acayip hayal gücün var. :))

sağol Yaşar abi , bızde senı özledik . pek gözükmüyorsun forumda  ;)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #26 : 27 Haziran 2013, 21:48:43 »
beğenilerini ileten dostlarıma ve kardeşlerime çok teşekkür ederim.  yenileri yolda  ;)

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #27 : 27 Haziran 2013, 22:00:05 »
"Vayy Hamonu hicaz makamindan taksimle girip Nişaburek makaminla bitirmişsin Taner sana imreniyorum hamon virtüözüsün vesselam..."

Kaya valla mahçup oluyorum sızlere karşı  :)   senın yaptığın hamonda yabana atılır cınsten değildi...  bu  çalışmalar C105 öncesi ısınma turları..  malzemeyı üç eşit parçaya böldum  üçünüde  bovi yapıcam   ama namlu konusunda kararsızım..    saldırgan sert görünümlümü olsun yoksa klasık bırseymı daha karar veremedim.
senin klasik bicaklarinda çok güzel Taner saldirgan birsey de fena olmaz sen yaparsan mutlaka titizlikle çalişip güzel bir şeyler çikaracağina eminim
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

sedatkolleksiyon

• 200
  • Meslek: bobinajcı-bıçakcı 1969
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2013, 15:23:51 »
çok özel ve kullanışlı bır bıçak olacak.hayırlı olsun.
bıçak,çelik,takım gibi vb.birçok konudaki katkı ve dayanışmadan dolayı bıçak sanatı.com'u tebrik ederim.

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #29 : 11 Eylül 2014, 00:29:25 »
Elinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş ustam.ben de japon katanalarda bu desenleri görüp nasıl biliyorlar da böyle oluyor sanırdım :) meğer apayrı birşeymiş.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."