Bıçak Sanatı - Forum

Gecikmeli Karne Hediyesi

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Gecikmeli Karne Hediyesi
« : 19 Haziran 2014, 21:13:12 »
Aklımızın sonradan geldiği malumunuz. Karne zamanı geldiğinde  diğer projeleri bırakıp çocuklarıma karne hediyesi olarak bıçak yapayım dedim. Yoğun çalışmama rağmen ancak bugün bitirebildim. Beyaz kabzalı olan da çocukların bir arkadaşına hediye.Bu formda daha öncede bıçak yapmıştım.Daha öncekilere ek olarak sırt deseni ekledim.Artık çocuklar yaz kamplarına hazır.
Çelik ck67, 4mm kalınlığında, kabza corian

« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 21:16:40 Gönderen: Rıza »

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Gecikmeli Karne Hediyesi
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2014, 21:22:28 »
Eline sağlık abi güzel bir hediye olmuş çocuklara
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2014, 21:23:57 »
Eline sağlık hocam. Gençler çok şanslı.  ;)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2014, 22:22:29 »
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Sırt desenlerine ilk beyazdan mı yapmaya başladın :)  Beyaz olanda sorunlar var gibi ama diğerleri çok güzel görünüyor. Hatta biraz daha tahmin yürüteyim ikinci siyah en sonda kırmızıya sırt deseni açılmış gibi. Hatta kırmızının desenleri diğerlerinden farklı yönde. Ustalaşınca birde böyle yapayım denilmiş gibi :)    :2up
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 22:26:15 Gönderen: Salim Türk »

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2014, 22:35:49 »
Hocam kiskaniyoruz valla bizde isterüz.. :2up.. Bence siyah enson yapilmis  gibi kirmizi bir  önce olabilir... 8)  :D
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Rıza

• *
  • 562
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2014, 00:43:09 »
Eline sağlık abi güzel bir hediye olmuş çocuklara
Eline sağlık hocam. Gençler çok şanslı.  ;)
Teşekkür ederim arkadaşlar.Sağolun.
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Sırt desenlerine ilk beyazdan mı yapmaya başladın :)  Beyaz olanda sorunlar var gibi ama diğerleri çok güzel görünüyor. Hatta biraz daha tahmin yürüteyim ikinci siyah en sonda kırmızıya sırt deseni açılmış gibi. Hatta kırmızının desenleri diğerlerinden farklı yönde. Ustalaşınca birde böyle yapayım denilmiş gibi :)    :2up
Salim Ustam tahminin doğru.İlk beyaza sırt deseni yapmaya başladım.4 mm kalınlıktaki çeliğe elimdeki yuvarlak eğe kaba gelince diğerlerinde küçük üçgen eğe ile şekilleri vermeye çalıştım.
Kaya ustam sizlerin yorumlarından sonra ben de düşünmeye başladım.Ama beyazdan sonraki sıralamayı bir türlü hatırlayamadım.Çok yoruldum çook.

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2014, 01:09:50 »
Rıza Hocam maşallah yoğun zamanlar olmasına rağmen yine güzel işler çıkarmaya devam ediyorsun. Üstelik bunlarda sırt desenide var .Elinize sağlık selamlar..
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2014, 08:56:39 »
Rıza hocam ellerine emeğine sağlık çok çok güzel bir hediye :2up :2up

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2014, 10:34:23 »
Ellerinize sağlık Rıza Bey, böyle karne hediyesi olsun, okul birincisi olurdum bende zamanında  :D :D
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2014, 14:23:44 »
Guzel düşünce. Işler de güzel gözüküyor ellerine sağlık.
Okinawian

İbrahim BAŞEĞMEZ

• 298
    • YouTube
  • Yer: ESKİŞEHİR
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2014, 15:44:14 »
Aynı anda dört bıçak çıkarmışınız hemde  sırt desenli  helal olsun elinize sağlık.

« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2014, 15:48:09 »
Hocam elinize sağlık çocuklara verilebilecek en harika hediyeler olmuş bence, bir telefon ya da bilgisayar gibi hediyelerden se böyle hediyeler alan çocuklar bence 100 kat daha şanslılar, ayrıca bunun gibi hediyeler sayesinde çocuklar hem doğaya merak salmaya hem de kendileri de yapabileceklerinin farkına vararak el becerilerini geliştirmeye çalışacaklardır hocam tekrar tekrar ellerinize ve yüreğinize sağlık  :2up Bu arada çocukların arkadaşını da düşünmeniz çok ince bir fikir Rıza Hocam ben bile çok sevindim valla  ^-^
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Rıza

• *
  • 562
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2014, 18:08:58 »
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sağolun,
Hocam elinize sağlık çocuklara verilebilecek en harika hediyeler olmuş bence, bir telefon ya da bilgisayar gibi hediyelerden se böyle hediyeler alan çocuklar bence 100 kat daha şanslılar, ayrıca bunun gibi hediyeler sayesinde çocuklar hem doğaya merak salmaya hem de kendileri de yapabileceklerinin farkına vararak el becerilerini geliştirmeye çalışacaklardır hocam tekrar tekrar ellerinize ve yüreğinize sağlık  :2up Bu arada çocukların arkadaşını da düşünmeniz çok ince bir fikir Rıza Hocam ben bile çok sevindim valla  ^-^
Özgür çocukları maalesef bilgisayara kaptırdık.Bu konuda suçlu da benim.Şimdi piknik,köy, kampa götürerek uzaklaştırmaya çalışıyoruz.Öğrendiğim bilgileri, tecrübelerimi dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum.Bu çabamın gelecekte onlar açışından boşa gitmeyeceğini ümit ediyorum.
Rıza Hocam maşallah yoğun zamanlar olmasına rağmen yine güzel işler çıkarmaya devam ediyorsun. Üstelik bunlarda sırt desenide var .Elinize sağlık selamlar..
Mehmet Ustam, suçluyum biliyorum.Yarın müsaitseniz yanınıza gelmeyi düşünüyorum.

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2014, 20:18:45 »
Elinize sağlık bıçaklar harika siz daha da harika bir öğretmensiniz .

Rıza

• *
  • 562
« Yanıtla #14 : 20 Haziran 2014, 21:52:37 »
Elinize sağlık bıçaklar harika siz daha da harika bir öğretmensiniz .
Teşekkür ederim Arif Ustam.

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #15 : 20 Haziran 2014, 23:34:48 »
Güzel hediye

« Yanıtla #16 : 21 Haziran 2014, 01:21:26 »
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sağolun,
Özgür çocukları maalesef bilgisayara kaptırdık.Bu konuda suçlu da benim.Şimdi piknik,köy, kampa götürerek uzaklaştırmaya çalışıyoruz.Öğrendiğim bilgileri, tecrübelerimi dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum.Bu çabamın gelecekte onlar açışından boşa gitmeyeceğini ümit ediyorum.
Mehmet Ustam, suçluyum biliyorum.Yarın müsaitseniz yanınıza gelmeyi düşünüyorum.
Rıza hocam şimdi çocuklar anlamazlar belki ama 20 li yaşlara gelince bizim babamız iyi ki bizi bu şekilde yönlendirmiş diyeceklerdir, emeklerinizin karşılığını bir gün gelip onlar size bıçak yapınca anlayacaksınızdır sayın hocam  ^-^ Saygılarımla Rıza Hocam..
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®