Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sağolun,
Hocam elinize sağlık çocuklara verilebilecek en harika hediyeler olmuş bence, bir telefon ya da bilgisayar gibi hediyelerden se böyle hediyeler alan çocuklar bence 100 kat daha şanslılar, ayrıca bunun gibi hediyeler sayesinde çocuklar hem doğaya merak salmaya hem de kendileri de yapabileceklerinin farkına vararak el becerilerini geliştirmeye çalışacaklardır hocam tekrar tekrar ellerinize ve yüreğinize sağlık
Bu arada çocukların arkadaşını da düşünmeniz çok ince bir fikir Rıza Hocam ben bile çok sevindim valla 
Özgür çocukları maalesef bilgisayara kaptırdık.Bu konuda suçlu da benim.Şimdi piknik,köy, kampa götürerek uzaklaştırmaya çalışıyoruz.Öğrendiğim bilgileri, tecrübelerimi dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum.Bu çabamın gelecekte onlar açışından boşa gitmeyeceğini ümit ediyorum.
Rıza Hocam maşallah yoğun zamanlar olmasına rağmen yine güzel işler çıkarmaya devam ediyorsun. Üstelik bunlarda sırt desenide var .Elinize sağlık selamlar..
Mehmet Ustam, suçluyum biliyorum.Yarın müsaitseniz yanınıza gelmeyi düşünüyorum.