Bıçak Sanatı - Forum

TANTO 2

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
TANTO 2
« : 16 Haziran 2014, 13:35:25 »
İstek üzerine namlu w2, sap malzemesi karaağaçtan yapıldı...













Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2014, 13:52:19 »
Sinan Ustam elinize sağlık harika bir çalışma olmuş yine  :2up W2 daha çok yakışmış bence ustam :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2014, 16:06:47 »
 :2up :2up

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2014, 19:04:04 »
Bu calismalarda karaagac cok güzel oluyor... :2up
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

arfyldz

  • ***
  • 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2014, 20:28:20 »
 Ustam ben öğrendim senin sırrını; Japonyadan getirtiyormuşsun. Çin işi demeye dilim varmadı.
 Şaka bir yana harika olmuş ustam elinize sağlık.Ağaç ayrıca çok güzel ve çok yakışmış.

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2014, 23:35:01 »
Bir önceki tantoya göre bunu daha çok sevdim. Ellerine sağlık  :2up

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2014, 09:02:54 »
teşekkür ederim efendim sağolun:)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

muraterkut

  • ***
  • 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #7 : 17 Haziran 2014, 09:11:16 »
evet gittikçe daha güzel oluyor bu tantolar....  :-[ .... dur bakalım vardır elbet bi hikmeti ....  O:-)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2014, 10:40:47 »
 :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

erco-ergün

  • ***
  • 72
  • Yer: Bulgaristan
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2014, 22:41:06 »
Harika bir tanto!! Ellerine sağlık !!

President

  • ***
  • 132
  • Yer: Ankara
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #10 : 09 Eylül 2016, 19:24:44 »
 emeğinize sağlık

Kadir...

  • ***
  • 1102
  • Yer: Balıkesir
Ynt: TANTO 2
« Yanıtla #11 : 09 Eylül 2016, 22:18:17 »
Eline emeğine sağlık ustam