Bıçak Sanatı - Forum

spy..

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
Ynt: spy..
« Yanıtla #20 : 05 Mart 2015, 23:30:59 »
teşekkür ederim arkadaşlar, spy çakıları oldum olası sevemedım ama  bu bıraz şirin oldu. ve anladımkı  adam akıllı çakı işine girilecekse freze şartmış. bu  üçüncü namlu. dıgerlerı yamuldu .ve bırısınde sorı çokça olunca namlu formu bozuldu.  saatçi eğesiyle namlunun kılıt yuvalarını yapmak canımdan bezdırdı.  ama ıyı bır deneyım oldu benım için.  namlu kalınlığı 2,5 mm çok ınce olunca hamon çalışmak dahada zor hale geldi.   ama uğraşlarıma deydı dıyebılırım.

Hobi amacıyla RC araba ile uğraşan birinden 900TL ye bir freze ilanı görmüştüm iki gün önce sahibinden.com da. Jetco JMD1 yahut 2 nin aynısı marka farklı. Kapasite çakıya yeterdi üstelik sahibi kronik dişli sıyırma sorununu da halletmiş. Taner Usta bir baksın diye göndereyim dedim ama satılmış. Kısmet.
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #21 : 06 Mart 2015, 00:03:16 »
teşekkür ederim arkadaşlar, spy çakıları oldum olası sevemedım ama  bu bıraz şirin oldu. ve anladımkı  adam akıllı çakı işine girilecekse freze şartmış. bu  üçüncü namlu. dıgerlerı yamuldu .ve bırısınde sorı çokça olunca namlu formu bozuldu.  saatçi eğesiyle namlunun kılıt yuvalarını yapmak canımdan bezdırdı.  ama ıyı bır deneyım oldu benım için.  namlu kalınlığı 2,5 mm çok ınce olunca hamon çalışmak dahada zor hale geldi.   ama uğraşlarıma deydı dıyebılırım.

Hobi amacıyla RC araba ile uğraşan birinden 900TL ye bir freze ilanı görmüştüm iki gün önce sahibinden.com da. Jetco JMD1 yahut 2 nin aynısı marka farklı. Kapasite çakıya yeterdi üstelik sahibi kronik dişli sıyırma sorununu da halletmiş. Taner Usta bir baksın diye göndereyim dedim ama satılmış. Kısmet.

https://www.hirdavatmarketim.com/Optimum-BF20L-Vario-Freze-Makinasi,PR-2674.html  inşallah yakında bu modelı almayı dusunuyorum.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

mesutokke

• *
  • 18
  • Meslek: motor teknisyeni
  • Yer: kayseri
« Yanıtla #22 : 06 Mart 2015, 09:22:11 »
ELİNE SAĞLIK SAYIN USTAM

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #23 : 06 Mart 2015, 09:30:29 »
Ustam harika olmuş. Ellerin dert görmesin.
Okinawian

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #24 : 06 Mart 2015, 20:01:14 »

https://www.hirdavatmarketim.com/Optimum-BF20L-Vario-Freze-Makinasi,PR-2674.html  inşallah yakında bu modelı almayı dusunuyorum.

Doviz aldı başını gidiyor ustam, elini çabuk tut imkan varsa..
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #25 : 06 Mart 2015, 20:15:38 »
eline sağlık ustam harika olmuş
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

Ersin Özdemir

• 2462
  • Meslek: ( Makine teknikeri )
  • Yer: Viyana-İstabul- Edirne
« Yanıtla #26 : 06 Mart 2015, 20:23:38 »
Cok guzel olmus ustm eski namlusuna ne oldu acaba. Kirildidami yenilediniz.
Değiştirilebilir yapıda istediği çelikten olan namluyu ruh haline göre kullanacak sahibi.Birde M390 namlu yapacakmış Taner  usta.Damast VG10,Hamonlu 1095,M390 hepsi birbirinden güzel namlular. :2up

Vuuuuu ??? ??? Shocke

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #27 : 06 Mart 2015, 20:33:16 »

Doviz aldı başını gidiyor ustam, elini çabuk tut imkan varsa..
abi dovizi anca ben dusurebilirim simdiye kadar altin borsa vb. Ne alsam dususe geciyor dolar alacak param olsa ulkem icin alacam dususe gecsin. Ustalarimiz hayalindeki makinaya kavussun.  :'(

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
  • Meslek: harita kadastro teknikeri
  • Yer: kırklareli
« Yanıtla #28 : 06 Mayıs 2015, 00:26:21 »
taner ustam ellerine sağlık 8) :2up :2up
KÖR BIÇAK YOKTUR  BİLENMEMİŞ BIÇAK VARDIR
Nedim DURMAZ