Fotografta fonda kırmızı renk herzaman detayları boğar, ürünü saklar ve çirkin gösterir.
Güzel görünüyorlar,ellerinize sağlık.
Ellerinize sağlık ustam güzel bıçaklar.
Ellerinize sağlık üstadım benim de hoşuma gitti gayet güzel duruyorlar saygılarımla.
Ustam eline sağlık.Ben bu tarz bıçakları çok sevmesem de güzel olmuşlar.Emeğinize sağlık
Gerçi yıllardır kullandığım Buck 420HC'den olduğundan varsayım yapmama da gerek yok. Yıllardır gayet iyi hizmet veren bir çelik bu.
Hüseyin ustam bır ıkı eleştırıde bulunacağım umarım yanlış anlamazsın. namlu formunu değiştırıp sırttakı kertıklerı yapmasan yada yapacaksan testere dişi gıbı yapsan hanı bır işlevi olsa on numara olacaklar. bana kalsa namlu sırtına ıllakı bırseyler yapılacaksa parmak dayamak ıçin bır sıra kertık " ince" yapılabılır, hem işlevi olur hemde hoş gözükür.kabzedekı işçilik bana göre resmen namluları ezmiş. resimlere bakarken hemen kabzeleri incelemeye başladım.
Alıntı yapılan: merter - 10 Ocak 2014, 20:42:40 İşçiliğe söylenebilecek söz yok bence kusursuz. Benim tek söylemek istediğim bu kadar kaliteli işçiliği 4034 te harcamasanız daha kaliteli çelikleri kullansanız nasıl olur Haklısınız ustam ama bir türlü 440 c yi d2 yi bulamadım ya 1 ton alırsanız olur gibi acayip yanıtlarla karşılaştım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. saygılar....Alıntı yapılan: deserteagle - 10 Ocak 2014, 22:59:05Çok hızlı bir kontrol yaptım, yanılıyor olabilirim ama 4034 kalite, 420HC ve 12C27M'e çok yakın bir çelik. Bunlara bu derece yakın bir çelik, iyi bir ısıl işlemle gayet iyi iş görecektir. Karbür boyunun ufak olabileceğini ve bu sayede çok güzel parlayacağını ve keskinleştirilebileceğini düşünüyorum.Eylem abi 4034 çelikte 53-54-55 rokvel sertliği bulabiliyoruz.Ama çok kırdığımız namlular oldu..
İşçiliğe söylenebilecek söz yok bence kusursuz. Benim tek söylemek istediğim bu kadar kaliteli işçiliği 4034 te harcamasanız daha kaliteli çelikleri kullansanız nasıl olur
Çok hızlı bir kontrol yaptım, yanılıyor olabilirim ama 4034 kalite, 420HC ve 12C27M'e çok yakın bir çelik. Bunlara bu derece yakın bir çelik, iyi bir ısıl işlemle gayet iyi iş görecektir. Karbür boyunun ufak olabileceğini ve bu sayede çok güzel parlayacağını ve keskinleştirilebileceğini düşünüyorum.