Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Ayrıca beyaz kabza da çok yakışmış.
Sağol Salim ustam

Anlamıştım zaten atölyedeki tozdan belliydi.
Corian süper malzeme ama her yerde iz bırakıyor

Bülent, ne yazayım diye düşündüm aklıma yazacak şöyle güzel, bu işin hakkını verecek bir şeyler gelmedi. Mükemmel görünüyor. Ellerin dert görmesin

Teşekürler Sefa abi

Burda dostlarımızdan abilerimizden çok şeyler öğreniyoruz,yapıcı eleştiriler her zaman yapılan işlerimize doğru ivmeler kazandırıyor,
Bu destekler sayesinde de bir yaptığımız diğerine göre daha az hatalı oluyor,ama daha 40 fırın ekmek yemem lazım

Çok güzel elleriniz dert görmesin. Kabza nasıl bir maddedir öyle?
Yeni bir şey daha öğrendik.
Anlaşıldı yarın esnaf dolaşılıp corian bulunacak. 
Arkadaşlar kabza corian denilen bir malzeme. Corian ile genelde hazır mutfak falan yapıyorlar. Çevrenizde bu tür işler yapan bir yer varsa artan parçalardan veriyorlar. Bu artan parçalar ile çok rahat bıçaklık malzemeler çıkıyor. Ben bir kaç yere mail attım sağolsunlar geri dönüş yaptılar. Bir yerdeki firmadan bir arkadaşım bir miktar aldı. Bitince yine veririz demişler. Başka bir yerden kargo ile yolladılar ama maalesef biraz ufak kesmişler
Aslında malzeme olarak çok kıymetli,lüks sınıf mutfak ve banyo tezgahlarında kullanılıyor,en kalın 13mm diye biliyorum fakat tezgah yapımında kenardan kalınlaştırılıyor,mt tül fiyatları da yaklaşık grubuna ve rengine göre 600-700+kdv civarında,işlemesi çok sert yapılı bir malzeme olmadığı için keyifli..
bizim kullandıklarımız ahşap ve bu tarz malzemler asıl işi yapanın artık parçaları olduğu için maddi değeri de yok..
Çöpe atıyorlar ama vermek istemiyor veya para ile satmak işlerine geliyor..
Gerçekten beyaz başka bir güzellik katmış, harika görünüyor ellerinize sağlık 
Teşekkürler