Alıntı yapılan: pptroko - 16 Ağustos 2013, 00:05:43Beni guzelbi s30 v enzo cok mutlu ederdi aldigim duyumlara gore lineri bile s30 v imis senin hayalin zor beyaaaaaaa
Beni guzelbi s30 v enzo cok mutlu ederdi aldigim duyumlara gore lineri bile s30 v imis
Başlıktan anlaşılacağı gibi şuan sizi ne mutlu eder ? Sefa, Emre, Gökhan, Eylem Usta dörtlüsünün bir araya gelip ayda veya haftada bir, bir konu üstünde canlı olarak İzmir' de ders vermesi ^_^Ne kadar az şeyle mutlu olabiliyorum ya hayret ihi
atanmak
Alıntı yapılan: mozambikli - 16 Ağustos 2013, 04:46:39atanmak Teknik eğitim fakültesini bitirmiş biri olarak acaba çok fazla şey mi istiyorsun
İmkansız olduğu için buraya yazıyoruz zaten Emre ağbeeey İmkan olsa konuşmaz direk harekete geçerdik. Çünkü biz badguylarız... Biz fenasal çocuklarız yeeaa O_O
Alıntı yapılan: Berke Boyacı - 18 Ağustos 2013, 20:39:22İmkansız olduğu için buraya yazıyoruz zaten Emre ağbeeey İmkan olsa konuşmaz direk harekete geçerdik. Çünkü biz badguylarız... Biz fenasal çocuklarız yeeaa O_OŞunu okuyan adamların yaş ortalamasının 40 a yakın olduğunu düşününce kendimle ilgili içimden şu lafı söylüyorum "alın bunu burdan alın, alın, alın..."