Bu taşlar kombine taştır, iki yüzü var. Bir yüz kaba bilemeler için ( tahra, balta vs) bir yüz ince bilemeler için. Taşın ölçüleri ne kadar büyürse o kadar rahat çalışırsınız, benim kullandıklarım bu ölçüdeki, tavsiye ederim http://www.takimmarket.com/Default.aspx?_Args=ProductImage,4007,Promar,21767
sadece küçük çakıları bileme amaçlı kullanılabilir kampta, dağda çakınızı bileylersiniz küçük kalem şeklinde olması güzel ama fiyatına bakıldığında üzerine biraz daha ekleme yaparak güzel bir masat alınabilir.. bir de yere yalışlıkla düşürürseniz herşeybiter :'(
Kör bıçaklarıda bilemişliğim var. Kalın ve ince bileme yapabileceğiniz 2 bölümü var.
Alıntı yapılan: doctore - 10 Ekim 2013, 14:03:44sadece küçük çakıları bileme amaçlı kullanılabilir kampta, dağda çakınızı bileylersiniz küçük kalem şeklinde olması güzel ama fiyatına bakıldığında üzerine biraz daha ekleme yaparak güzel bir masat alınabilir.. bir de yere yalışlıkla düşürürseniz herşeybiter :'(herşey biter derken taş kırılır mı??
ufak ve pratiklik açısında eze lap mantıklı. üçlü derken aşağıdaki ürünü diyorsun değil mi?DMT nin aşağıdaki ürünü de hoşuma gidiyor. Kredi kartı büyüklüğündeler.
Ben yurt içi sitelerde hiç rastlamadım. Maalesef büyük bir ihtimal yurtdışı sitelerden almak zorundasınız.