Alıntı yapılan: emrekipmen - 02 Eylül 2013, 20:49:08Ustam, ben de börek bıçağı yaptıycım, bişeye benzemedi, eğer yaptığım börek bıçağı ise bu seninki çok başka bişey yahu Hepsi müthiş, sağolasın paylaştığın için .. Sağ olasın emre bu seti yarışma için çalışmıştım birincilik bekliyordum ama üzerlerine bursa simgelerini yapmadığım için cezalandırmışlar ikinci oldu.Alıntı yapılan: balıkcı - 03 Eylül 2013, 00:16:22turgut abi eline saglik süper olmuşlarTeşekkürler murat
Ustam, ben de börek bıçağı yaptıycım, bişeye benzemedi, eğer yaptığım börek bıçağı ise bu seninki çok başka bişey yahu Hepsi müthiş, sağolasın paylaştığın için ..
turgut abi eline saglik süper olmuşlar
Alıntı yapılan: turgut aydemir - 03 Eylül 2013, 09:51:07Alıntı yapılan: emrekipmen - 02 Eylül 2013, 20:49:08Ustam, ben de börek bıçağı yaptıycım, bişeye benzemedi, eğer yaptığım börek bıçağı ise bu seninki çok başka bişey yahu Hepsi müthiş, sağolasın paylaştığın için .. Sağ olasın emre bu seti yarışma için çalışmıştım birincilik bekliyordum ama üzerlerine bursa simgelerini yapmadığım için cezalandırmışlar ikinci oldu.Alıntı yapılan: balıkcı - 03 Eylül 2013, 00:16:22turgut abi eline saglik süper olmuşlarTeşekkürler murat Turgut Abi birincilik alan biçaklari görmedim ama sanki haksizlik olmuş gibi olmus