Bıçak Sanatı - Forum

KAMİSORİ 4

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
KAMİSORİ 4
« : 06 Ağustos 2013, 12:14:45 »
Eğeden yaptığım son çalışmam ;











Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2013, 12:23:09 »
Ne söylenebilir ki... Her zaman olduğu gibi çok yaratıcısın, ellerin kolların dert görmesin.

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2013, 12:25:56 »
Sinan nerelerdesin özlettin kendini .yine bizi herzamanki gibi hayran biraktin çok güzel üstündeki patinada ilginc,
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2013, 13:07:05 »
teşekkür ederim efendim beğendiğinize sevindim.Babam rahatsızdı hastanede kaldık bi süre şimdi evde dinleniyor ilaç tedavisi başlandı durumu iyi  :) foruma giremedim uzun zamandır  :(
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2013, 13:17:26 »
Çok geçmiş olsun Sinan, umarım tez zamanda sağlığı yerine gelir.

bora atalay

  • ***
  • 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2013, 14:22:42 »
süper olmuş :2up :2up

ASK

  • ***
  • 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2013, 14:28:10 »
geçmiş olsun ustam Allah şifalar versin
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #7 : 06 Ağustos 2013, 15:02:08 »
Gelmiş geçmiş olsun. Ellerine sağlık

sedatkolleksiyon

  • ***
  • 200
  • Meslek: bobinajcı-bıçakcı 1969
  • Yer: Antalya
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2013, 15:39:58 »
geçmiş olsun.      güzel bir çalışma.
bıçak,çelik,takım gibi vb.birçok konudaki katkı ve dayanışmadan dolayı bıçak sanatı.com'u tebrik ederim.

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #9 : 06 Ağustos 2013, 23:20:24 »
Sinancim gelmis gecmis olsun Baba'ya acil şifalar senin içinde  metanet diliyorum.
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

mehmet dülcek

  • ***
  • 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2013, 23:27:42 »
Sinan abi gecmis olsun umarim baba en kisa surede toparlanip  iylesir bu guzel eser icinde sizi rebrik ederm herzamanki gibi ozenli ve temiz bi iscilik olmus

damascus

  • ***
  • 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2013, 23:46:34 »
Yakından görmekte nasip oldu...maşallah herzamanki gibi kusursuz...

Mehmet GENÇ

  • ***
  • 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2013, 03:04:16 »
Çok güzel ellerine sağlık
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

emrekipmen

  • *****
  • 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2013, 14:43:03 »
Bu çalışman beni bitirdi Sinan Ustam  :2up :2up

Kipmen Sanat web sitesi

puukko

  • ***
  • 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #14 : 27 Ağustos 2013, 02:10:16 »
Geçmiş olsun acil şifalar,
Yine üstün bir çalışma elinize sağlık.

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #15 : 27 Ağustos 2013, 11:41:58 »
Güzel çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum.Ellerinize sağlık.
Babanıza şifalar dilerim.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KAMİSORİ 4
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2013, 09:17:56 »
teşekkür ederim efendim şuan evde dinleniyor sağolun...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...