Bıçak Sanatı - Forum

Av ve Avcılık fuarı 2013

morethanhuman

• *
  • 34
  • Kasım Aydemir
  • Meslek: Aşçı
  • Yer: İstanbul-Adana-Miami
Av ve Avcılık fuarı 2013
« : 08 Haziran 2013, 15:19:18 »
İstanbul Fuar merkezınde dun basladı gayet güzel bi ortam var sürmene bıçakları ve Bora stand açmış bi kaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum şu an. Giriş 10 lira bu arada.

Bu arada Serdar Kılıç bıçağının ağız yapısını değiştirmişler. Artık istediğimiz gibi, benimkini de yarın götürdüğümde değiştirecekler Tolga bey baya ilgilendi bu durumla ha unutmadan Bora DAMASCUS yapmaya başlamış gidenler inceleyebilirler
Bora standından bir kare

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Av ve Avcılık fuarı 2013
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2013, 15:25:17 »
Yaban tvnin girişteki bölümüne uğrayınca ücretsiz giriş yapılabiliyor.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2013, 16:55:24 »
Kılıç yakıyor bu arada.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2013, 19:39:34 »
Kılıç yakıyor bu arada.

evet guzel ama senın kılıcları turkiyede tek gecerım ustadım

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2013, 21:40:49 »
Bu arada kılıç da içbükey taşlama mı bana mı öyle geldi. 

-Hüseyin Ateş

• 196
  • Meslek: mekatronik teknikeri
  • Yer: istanbul-B.Paşa
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2013, 13:11:08 »
kılıçta içbükey yok ama 440 c den yapmışlar 58 hrc sertlik olduğundan bahsetti oradaki arkadaş nasıl bir sağlamlık ve esneklik olur bilemem

forester

• 307
  • Murat pekdemir-1975
  • Meslek: müzmin işsiz ...
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2013, 13:31:47 »
Gözümün önünde yapmadıkları sürece , ne damacus ürettiklerine ne de 440 C kullandıklarına  bu firmaların hiçbirine inanmam , bu forumdan kimseninde inanmasını tavsiye etmem arkadaşlar.Bıçak alacaksanız bu forumdan alın, mükemmel bıçaklar yapılıyor ,güvenilir insanlar, ben gidip de tek kuruş vermem bu firmalara.

Hatta birkaç gündür bir düşünce oluştu ben de bu fuarlara keşke imkan olsa da , Bıçaksanatı olarak katılabilsek ,her ustanın yaptığı ürünler sergilense.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2013, 13:36:25 Gönderen: forester »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2013, 14:16:08 »
İleride inşallah Bıçak Sanatı da fuarlara katılır. Tabi bunun için gider ayırmak gerekebilir. Bu forum sitesi hiç bir maddi amaç kazanmak gibi bir düşünce gütmediği için bu zor. Ama bu tür faaliyetlerde bulunmak adına vitrinde bir yer ayırıp isteyen forum yararına burada bıçağını satışa çıkarırsa bu tür etkinlikler için maddi gelir olur.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2013, 14:27:37 »
İstanbul Fuar merkezınde dun basladı gayet güzel bi ortam var sürmene bıçakları ve Bora stand açmış bi kaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum şu an. Giriş 10 lira bu arada.

Bu arada Serdar Kılıç bıçağının ağız yapısını değiştirmişler. Artık istediğimiz gibi, benimkini de yarın götürdüğümde değiştirecekler Tolga bey baya ilgilendi bu durumla ha unutmadan Bora DAMASCUS yapmaya başlamış gidenler inceleyebilirler
Bora standından bir kare

güzel bi paylaşim ama keşke daha cok fotograf paylaşabilseydiniz
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2013, 14:29:22 »
Gözümün önünde yapmadıkları sürece , ne damacus ürettiklerine ne de 440 C kullandıklarına  bu firmaların hiçbirine inanmam , bu forumdan kimseninde inanmasını tavsiye etmem arkadaşlar.Bıçak alacaksanız bu forumdan alın, mükemmel bıçaklar yapılıyor ,güvenilir insanlar, ben gidip de tek kuruş vermem bu firmalara.

Hatta birkaç gündür bir düşünce oluştu ben de bu fuarlara keşke imkan olsa da , Bıçaksanatı olarak katılabilsek ,her ustanın yaptığı ürünler sergilense.
Firmalar  için yazdiğimiz şeylere dikkat etmeli eğer bir şüpheli bir durum varsa  bunu hukuki yollardan halletmeli burada yazilinca yazilanlar burda kaliyor bunuda unutmamali lütfen!!
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar