Bıçak Sanatı - Forum

gravür sanatı

yusuf.polat

• *
  • 5
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: istanbul
gravür sanatı
« : 22 Ekim 2016, 19:57:14 »
merhabalar, ben üniversitede öğrenciyim. Çizimde başarılı olduğumu düşünüyorum, bu yüzden de istanbulda gravür sanatını öğrenmek istiyorum. İstanbulda bu işle uğraşan usta varsa çırak olmayı çok isterim. Tek beklentim bu sanat dalında kendimi geliştirmek. Hafta içi öğleden önce dersim var. Perşembe günü tam gün dersim var. Bu saatler haricinde her zaman gelebilirim çalışmaya. Bu forumda olan veya tanıdığınız çırak arayan ustalar varsa haberdar ederseniz çok sevinirim.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 23:02:27 Gönderen: sefaçabuk »

AbeyS Premium Knife

• *
  • 38
  • Mehmetmumtaz.deviantart.com
    • Web
  • Meslek: Teknisyen
  • Yer: Artık Antalya
Ynt: gravür sanatı
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2016, 17:04:47 »
türkiyede çok pahalı aletleri ile yapılıyor, bende senin gibi meraklıyım bu konuya
araştırdım. çinde türkiyedeki fiyatının 10da birine alırsın

ben siparişi geçtim bekliyorum ürünleri, kendi el yapımı mengenemde var
[img width= height=]http://i.resimyukle.xyz/R7zN8.png[/img]

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2016, 20:37:24 »
Muhtemelen bu konuda pek yardım bulmaniZ biraz zor olacaktır :) artık bol bol yabancı kaynaklı youtube videoları izleyip siz öğrenip bu konuda bize yardımcı olacaksınız :)
Beni bu guzel havalar mahvetti

Kadir...

• 1102
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2016, 21:28:30 »
Bu azim sizde oldukça
Çok güzel çalışmalar
Ortaya çıkacağını düşünüyorum

Salih Kara

• *
  • 48
  • Meslek: Gravür
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2016, 17:31:05 »
türkiyede çok pahalı aletleri ile yapılıyor, bende senin gibi meraklıyım bu konuya
araştırdım. çinde türkiyedeki fiyatının 10da birine alırsın

ben siparişi geçtim bekliyorum ürünleri, kendi el yapımı mengenemde var

Bunlara hiç gerek yok, alın bir tığ ve çekiç başlayın, ikiside aynı işi yapıyor, hatta tığ ve çekiç in avantajlı olduğu noktalar dahi var, hem paranız cebinizde kalır, hem ikide bir bozulan yerli ve çin yapımı dandik makinalar ile uğraşmazsınız, hem makinaydı, kompresördü diye yer işgal etmezsiniz hemde sessiz çalışırsınız.

Levent88

• 413
  • LeventKÜÇÜKIŞIK
  • Meslek: Grafik Tasarım
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2017, 11:07:07 »
   yivsiz av tüfeği firmalarına sorun, muhtemelen size isim adres bulurlar yada kendilerinde çırak olursunuz bilemiyorum. Ama her av tüfeği firmasında mutlaka çok sayıda gravür ustası çalışır..

arel

• *
  • 13
  • Meslek: any smithing
  • Yer: greece
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2018, 14:42:29 »
merhabalar, ben üniversitede öğrenciyim. Çizimde başarılı olduğumu düşünüyorum, bu yüzden de istanbulda gravür sanatını öğrenmek istiyorum. İstanbulda bu işle uğraşan usta varsa çırak olmayı çok isterim. Tek beklentim bu sanat dalında kendimi geliştirmek. Hafta içi öğleden önce dersim var. Perşembe günü tam gün dersim var. Bu saatler haricinde her zaman gelebilirim çalışmaya. Bu forumda olan veya tanıdığınız çırak arayan ustalar varsa haberdar ederseniz çok sevinirim.

laf, laf, laf !
en son 31 Ekim 2016 'da uğramışsın, nooldu ?  ;)
topic 'te temenniler, atıp tutanlar, akıl verenler olmuş.
elle tutulur eser varmı ?  O:-)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #7 : 12 Eylül 2018, 00:23:23 »

laf, laf, laf !

Tavrınız hiç hoş değil, ne biçim bir üslubunuz var  >:( >:(

arel

• *
  • 13
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2018, 21:23:23 »

laf, laf, laf !

Tavrınız hiç hoş değil, ne biçim bir üslubunuz var  >:( >:(

haklisiniz, forumda uzun zamndir geziyorum.
ilgilendigim topicler var, heyecanlaniyorum ama konular acildigindan kisa sure sonra 3 - 5 yazi ile son ve husran.
benzer konuda tek forum, merak ile yapilmis, ticaret hedeflemeden.
forumdashlar tesaduf denk geldigi surelerde sorulanlari yanitliyor, soru takip ederse iste orda kopuyor.
daha cok yabanci forumlarla kiyasladigimdan o an belli ki isyanimi yazmisim.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2018, 21:46:20 »
Yabancı forumlardan bahsetmişken, Britishblades.com'un bizzat kendisi yok olmuş, bu gün fark ettim.

Olumsuzluğa gerek yok. Enerjimizi boşuna düşürmeyelim. Soru kendi içinde faydasını barındıyor. Bu da yeter bir katkı. Bizi yanıtlara götüren ilk adım sorulardır.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

arel

• *
  • 13
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2018, 22:43:05 »
Yabancı forumlardan bahsetmişken, Britishblades.com'un bizzat kendisi yok olmuş, bu gün fark ettim.

Olumsuzluğa gerek yok. Enerjimizi boşuna düşürmeyelim. Soru kendi içinde faydasını barındıyor. Bu da yeter bir katkı. Bizi yanıtlara götüren ilk adım sorulardır.

hmm, bu tarihten itibaren daha sonra oldular mi ?
https://bushcraftuk.com/community/index.php?threads/britishblades-where.145855/