Abi hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık. Yalnız testin basitine kaçmışsın. Metal kesip, taş parçaladıktan sonra tamamdır.
m390 demeyin ....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Alıntı yapılan: bora atalay - 25 Mart 2013, 15:49:28m390 demeyin ....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(geliyor sıkıdur
Alıntı yapılan: murat güleç - 25 Mart 2013, 11:16:10Abi hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık. Yalnız testin basitine kaçmışsın. Metal kesip, taş parçaladıktan sonra tamamdır. murat sağ olasın yanlız okadar zahmetten sonra sen yaparsın o testleri
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 25 Mart 2013, 17:28:40Alıntı yapılan: murat güleç - 25 Mart 2013, 11:16:10Abi hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık. Yalnız testin basitine kaçmışsın. Metal kesip, taş parçaladıktan sonra tamamdır. murat sağ olasın yanlız okadar zahmetten sonra sen yaparsın o testleri Abi işin espirisinde olduğumu farketmişsindir umarım. Yoksa böyle testleri hiçbir zaman olumlu bulmadım.
Abi hangi arada yaptın maşallah..
Maşallah Özgür ustam her ikiside birbirinden güzeller ellerine kollarına sağlık
Bıçaklar çok güzel üstteki bıçağın sapına da bayıldım Yabancı bir videoda da gördüm özgür ustam ama anlayamadım bıçağın kabza kısmında neden o kadar çok delik var ?[/quoteBirincisi bıçak daha hafif olsun diye ikici nedenide Epoxy sapı daha iyi yapışması içinde...Buda 3 olabilir bende karbur uç var delerim de delerim....
Bıçaklar çok güzel üstteki bıçağın sapına da bayıldım Yabancı bir videoda da gördüm özgür ustam ama anlayamadım bıçağın kabza kısmında neden o kadar çok delik var ?