Bıçak Sanatı - Forum

BU SİTEYE DİKKAT!!!!

doctore

• 203
  • Yer: kayseri
BU SİTEYE DİKKAT!!!!
« : 20 Şubat 2013, 21:28:45 »
http://www.dagyolu.com/  stoklarında olmayan malzemeleri varmış gibi gösteriyorlar ve kapıda ödeme seçeneği v.s gibi şeylerle gözünüzü boyuyorlar. geçen cumartesi verdiğim sipariş daha kargoya verilmediği gibi ellerinde olup olmadığı da meçhul... telefon açtığımda yuvarlak şeyler söylüyorlar allahtan kartla almadım kapıda ödeme ile sipariş verdim... verdiğime de  pişman oldum.

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: BU SİTEYE DİKKAT!!!!
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2013, 21:33:50 »
   uyarı için teşekkürler.

tim3in

• *
  • 1
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2013, 14:39:16 »
Sayın müşterimiz;
Ben www.dagyolu.com web satış departmanından Timuçin.Profilinize baktığımda Kayseri den yazdığınızı görüyorum ve bu tarihlerde kayseriden tek sipariş aldık o da sizin dediğiniz gibi 16.02.2013 cumartesi günü.Siparişinizin hafta sonu olması ve tedarikçi firmamızın şehir dışında olması sebebiyle kargonuzu 20.02.2013 çarşamba günü gönderebildik ve kabul ediyoruz ki süreç maalesef uzadı.Fakat stoklarımızda olmayan malzemeyi varmış gibi gösterdiğimiz ve göz boyadığımız konusundaki ithamınızda çok çirkin.Biz küçük bir işletmeyiz ve hacmimiz yükselen bir grafikle artmakta.Bu artışın sebeplerinden biride müşteri memnuniyetimizdir.Kredi kartı ile sipariş verseydiniz bile bir talimatınızla slip iptal işlemi gerçekleştirebilirdik.Kısacası stokta olmayan malzemeyi stoktaymış gibi gösterdiğimiz ve göz boyadığımız konusunda ki görüşlerinizi kabul etmiyoruz.Sizi ve Bıçaksanatı sakinlerini sanal mağazamıza bekleriz ve outdoor sporları konusunda her zaman hizmetinizdeyiz.

İyi Pazarlar
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2013, 14:45:00 Gönderen: tim3in »

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2013, 15:07:39 »
Hoş geldiniz Timuçin bey,

Ürünü teslim aldınız mı doctore?
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

doctore

• 203
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2013, 16:01:01 »
Hoş geldiniz Timuçin bey,

Ürünü teslim aldınız mı doctore?

aldım ama benim istediğim ürün değil başka bir ürün geldi daha fazla canım sıkılmasın diye de yollamadım timuçin bey konuşuyor ama boş konuşuyor....

doctore

• 203
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2013, 16:06:26 »
Sayın müşterimiz;
Ben www.dagyolu.com web satış departmanından Timuçin.Profilinize baktığımda Kayseri den yazdığınızı görüyorum ve bu tarihlerde kayseriden tek sipariş aldık o da sizin dediğiniz gibi 16.02.2013 cumartesi günü.Siparişinizin hafta sonu olması ve tedarikçi firmamızın şehir dışında olması sebebiyle kargonuzu 20.02.2013 çarşamba günü gönderebildik ve kabul ediyoruz ki süreç maalesef uzadı.Fakat stoklarımızda olmayan malzemeyi varmış gibi gösterdiğimiz ve göz boyadığımız konusundaki ithamınızda çok çirkin.Biz küçük bir işletmeyiz ve hacmimiz yükselen bir grafikle artmakta.Bu artışın sebeplerinden biride müşteri memnuniyetimizdir.Kredi kartı ile sipariş verseydiniz bile bir talimatınızla slip iptal işlemi gerçekleştirebilirdik.Kısacası stokta olmayan malzemeyi stoktaymış gibi gösterdiğimiz ve göz boyadığımız konusunda ki görüşlerinizi kabul etmiyoruz.Sizi ve Bıçaksanatı sakinlerini sanal mağazamıza bekleriz ve outdoor sporları konusunda her zaman hizmetinizdeyiz.

İyi Pazarlar

telefon açtığımda ürün elinizde olmadığını söylediniz elinizde olmayan ürünü ne diye teşhir ediyorsunuz siz masal anlatıyorsunuz.. daha sonra da benim istediğim markanın başka bir versiyonunu yolladınız isterseniz benim  sipariş fişini ve yolladığınız faturayı da burada yayınlayım .. iyi pazarlar...

puukko

• 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2013, 04:13:07 »
iletişimi koparmamakta ve firmalara biraz zaman tanimakta yarar var

her iki tarafin yapici olmasi isleri rahatlatacaktir,

zaten müşterinin hakli şikayetini geri bildirimini cozmeyen bir online satis sitesi kendi ipini ceker.

bu şekilde davranmayanlarin amaç zaten bellidir, vurgunu yapmak ve kaybolmak, tabi olan ilk masum müşterilere olur

genel kural olarak şikayet var vb gibi siteleri incelemek ve sikayetlerimizi o tip siteler ve forumumuz gibi mecralarda paylasmak bence çok önemli,