Bıçak Sanatı - Forum

Dün Akşam gelen misafir

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
Dün Akşam gelen misafir
« : 12 Ocak 2013, 16:22:45 »
Değerli dostlar dün  gece otururken dışarıdan kesik kesik gelen bir ses dikkatimi çekti bakmak için balkona çıktığımda bu güzelliği gece karanlığında güçlükle farkedebildim,bu görülmesi ve görüntülenmesi oldukça güç olan İshak kuşuydu ve ben de hemen fotoğraf makinesini almaya içeriye koştum bir taraftan da uçup gitmemesi için dua etmeye başladım,geri döndüğümde İshak kuşunun orada durduğunu görünce hemen bastım deklanşöre ve sonuç gördüğünüz gibi bunu da sizler ile paylaşmak istedim iyi seyirler.

« Son Düzenleme: 12 Ocak 2013, 16:33:50 Gönderen: ibrahim 6360 »
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

Ynt: Dün Akşam gelen misafir
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2013, 16:47:52 »
Süper  :2up çok sevdiğim bir kuş. İki kez beslemiştim, yavruyken bulmuştum büyüyütüp doğaya bıraktım, hala zaman zaman gelir. Onları aklıma getirdin, sağolasın.

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2013, 17:08:26 »
Maşallah çok güzel pozlar vermiş. Çekimlerde süper olmuş :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2013, 17:09:43 »
Gerçekten güzel bir kuş çok şanslısınız.Sefa ustam nereden bulabiliriz bu güzellikleri.  :(
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

yuceldeniz

• *
  • 369
  • LANDSCAPEPHOTOGRAPHER
  • Meslek: İdareci
  • Yer: DENİZLİ
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2013, 19:36:12 »
Çok şanslısınız, bir zamanlar Ornito fotoğraflarıyla çok ilgilenmiştim,zor olanı başarmışsınız. Fotoğrafı "trakuş" sitesinde üye olduktan sonra paylaşabilirsiniz. Selamlar.
YUCELMORE

« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2013, 20:17:23 »
Gerçekten güzel bir kuş çok şanslısınız.Sefa ustam nereden bulabiliriz bu güzellikleri.  :(
Yuvadan düşenlerdi Sertaç, yoksa öyle aranıp bulunacak bir şey değil zaten. Dediğim gibi bendeki işleri bitince de yolcu etmiştim  ;) Beslenmeleri tuhaf hayvanlar yalnız  ::)

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2013, 20:17:39 »
Çok harika olmuş bu fotolar şanslı ve başarılı bir çekim bence. Hele ilk fotoya bittim kadraj tam oturmuş bu fotoda  :2up tebrikler.

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2013, 20:26:53 »
Yuvadan düşenlerdi Sertaç, yoksa öyle aranıp bulunacak bir şey değil zaten. Dediğim gibi bendeki işleri bitince de yolcu etmiştim  ;) Beslenmeleri tuhaf hayvanlar yalnız  ::)

Beslemeyi çok isteyip bulamadığım için besleyemediğim hayvanlardan biri.İyi ki de salmışsınız özgürlüğüne.Araştırmıştım biraz harbiden tuhaf.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

ibrahim 6360

• 407
« Yanıtla #8 : 13 Ocak 2013, 03:23:01 »
Süper  :2up çok sevdiğim bir kuş. İki kez beslemiştim, yavruyken bulmuştum büyüyütüp doğaya bıraktım, hala zaman zaman gelir. Onları aklıma getirdin, sağolasın.
Teşekkürler Sefa usta,gerçekten ilginç kuşlar ben de sizin gibi bir seferinde bu kuşla karşılaştım sanırım 2 sene önceydi bir yaz gecesinde camdan içeri girdi ve çıkmak için yolunu bulamadı benim yardımımla tekrar yuvasına döndü o zaman da bir çok fotoğrafını çekmiştim,dün akşam tekrar karşılaştık ve yukarıdaki fotoğrafları çektim.Bu akşam tekrar aynı ağaçta bu sefer iki tane gördüm birisi aynı yerinde duruyor diğeri ise sürekli gidip geliyordu sonradan fark ettim ki gelen bir şey getiriyor,daha dikkatli izlediğimde gelenin boş gelmediğini anladım ve hemen sarıldım fotoğraf makinesine bu sefer zor bir yerdeydi dün akşamki gibi yakın ve açıkta değildi dalların arkasında ve çok net bir görüntü vermiyordu ben de hemen 50-500 objektifi taktım ve bu fotoğrafı çekebildim.Fotoğrafı çektikten sonra bilgisayarda bakınca avının bir kızıl gerdan olduğunu anladım işte bu da fotoğrafı.

« Son Düzenleme: 13 Ocak 2013, 03:31:31 Gönderen: ibrahim 6360 »

« Yanıtla #9 : 13 Ocak 2013, 11:28:07 »
Son kare daha da etkileyici olmuş, aslında bunların gözü sarıdır, flaş nedeniyle mi kırmızı çıktı acaba. Bu arada ağaç kiraz mı?

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #10 : 13 Ocak 2013, 14:24:10 »
Ovvv, çok severiz tüylü varlıkları... Hem de böyle koca, tombul ve kolay fotoğraf vemeyenleri. Avıyla beraber yakalamanız da kesinlikle takdire şayan.

Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2013, 15:15:44 »
Çok güzel fotoğraflar. Tebrik ederim. :2up Hemen kaydettim ve birini masaüstü yaptım.  :)

ibrahim 6360

• 407
« Yanıtla #12 : 13 Ocak 2013, 15:54:57 »
Son kare daha da etkileyici olmuş, aslında bunların gözü sarıdır, flaş nedeniyle mi kırmızı çıktı acaba. Bu arada ağaç kiraz mı?
Teşekkürler Sefa usta,evet gözleri aslında sarı fakat flaş etkisi ile bu şekilde kırmızı oluyor,ağaç da dediğiniz gibi harika bir kirazı olan, kiraz ağacı

ibrahim 6360

• 407
« Yanıtla #13 : 13 Ocak 2013, 15:58:31 »
Ovvv, çok severiz tüylü varlıkları... Hem de böyle koca, tombul ve kolay fotoğraf vemeyenleri. Avıyla beraber yakalamanız da kesinlikle takdire şayan.
Teşekkür ederim Eylem,avı ile birlikte yakalamam gerçekten büyük şans,şimdi iikisini bir yakalamaya çalışacağım bakalım yakalayabilecekmiyim,ikisi bir arada çok zor duruyorlar anlık beraber oluyorlar diğeri devamlı olarak gidip geliyor bakalım inşallah birlikte de denk gelirler.

ibrahim 6360

• 407
« Yanıtla #14 : 13 Ocak 2013, 15:59:44 »
Çok güzel fotoğraflar. Tebrik ederim. :2up Hemen kaydettim ve birini masaüstü yaptım.  :)
Teşekkür ederim Murat ben de senin gibi birini masaüstü yaptım :2up

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #15 : 13 Ocak 2013, 16:04:44 »
Sizinkiler de her akşam aynı yere aynı saatte geliyorsalar onları yakalama şansınız var diye düşünüyorum. Akşamları tünediği ağacı keşfettiğim iki farklı baykuşun yıllar boyu hep kendini tekrarladığını, akşamları aynı sırayla belli noktaları ziyaret ettiğini gözlemiştim. Pusu kuracak yeterli imkanım ve teşkilatım olsa bunları beş on kare avlardım.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2013, 19:59:43 »
İbrahim bey,misafiriniz çok süslü.Paylaşım için teşekkürler.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #17 : 07 Mart 2013, 18:18:23 »
Harika rastgelmis pozlarin hepside çok güzel.
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar