Bıçak Sanatı - Forum

bi kaç sorun var

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
bi kaç sorun var
« : 22 Ocak 2013, 22:38:26 »
Geçtiğimiz haftalarda Taner abi Yaşar abi ve ben toplaştığımızda Yaşar abiye çıkarttığım tanto profil ağzını açmaya çalışırken son halini aldı :D
şimdi elimde bi parça mermer deseninde mavi beyaz corian var
diyorum ki siyah bırakıp mavi beyaz sap mı yapsam yoksa parlatıp siyah sap mı yapsam :D
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

Ynt: bi kaç sorun var
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2013, 22:39:59 »
Tanto mu olacak ?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2013, 22:44:24 »
Corian da yakışır, ama sen dilirsin kardeşim, sonuçta tamamen kişiye kalmış bir durum, siyeh herşeyle iyi gider, moda programlarından takip ettiğim kadarıyla  :))

Kipmen Sanat web sitesi

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2013, 23:32:16 »
Geçtiğimiz haftalarda Taner abi Yaşar abi ve ben toplaştığımızda Yaşar abiye çıkarttığım tanto profil ağzını açmaya çalışırken son halini aldı :D
diyorum ki siyah bırakıp mavi beyaz sap mı yapsam yoksa parlatıp siyah sap mı yapsam :D

ali bak tanto olacaksa öyle mavi puanlı olmaz sap kısmı adam akıllı geleneksel yapacaksın gelmiyeyim adapazarına  >:(
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2013, 17:34:27 »

ali bak tanto olacaksa öyle mavi puanlı olmaz sap kısmı adam akıllı geleneksel yapacaksın gelmiyeyim adapazarına  >:(
Tanto mu olacak ?
Tanto olamıyor çünkü nasıl desem taşlama yaparken açıyı tutturamadığımdan dolayı şöyle birşey oldu
İki Kişilikliyim İkiside Canavar