Yazdıklarımı yoketmeyi başardım. Tüh! :'(Eline sağlık Soytürk. Görünen o ki sanmai işini geliştiriyorsun.Sana kötü bir haberim var. Eğer yaptığın sanmai ise ağzında illa ki taşlama yapacaksın yoksa başına hem işlevsel hem de görsel sorunlar açarsın. Eheheheeeee, taşlama yapmaktan keyif almaya bak!
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 10 Kasım 2012, 10:24:16Alıntı yapılan: LCLegend - 09 Kasım 2012, 23:11:40İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız? Şafak abi, büyük bir buluşmaya uygun bir ortamım malesef yok. Fakat bireysel olarak ziyaret etmek isteyen dostların başımın üstünde yeri var .Abi sömestrda geleyim o zaman ben yanına.
Alıntı yapılan: LCLegend - 09 Kasım 2012, 23:11:40İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız? Şafak abi, büyük bir buluşmaya uygun bir ortamım malesef yok. Fakat bireysel olarak ziyaret etmek isteyen dostların başımın üstünde yeri var .
İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız?
Alıntı yapılan: SertacMezereli - 10 Kasım 2012, 14:07:44Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 10 Kasım 2012, 10:24:16Alıntı yapılan: LCLegend - 09 Kasım 2012, 23:11:40İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız? Şafak abi, büyük bir buluşmaya uygun bir ortamım malesef yok. Fakat bireysel olarak ziyaret etmek isteyen dostların başımın üstünde yeri var .Abi sömestrda geleyim o zaman ben yanına. Sömestır tatili kışa denk geldiği için pek keyifli olmaz yazın daha verimli ve güzel olur
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 10 Kasım 2012, 10:24:16Alıntı yapılan: LCLegend - 09 Kasım 2012, 23:11:40İstanbul'da birşeyler pişiriliyor gibi! Bunu çevredeki arkadaşların ve Sefa Hoca'nın da katılabileceği sinyalini verdiği İstanbul Buluşması' na dönüştürmeye varmısınız? Şafak abi, büyük bir buluşmaya uygun bir ortamım malesef yok. Fakat bireysel olarak ziyaret etmek isteyen dostların başımın üstünde yeri var .Benim muradım workshop tarzında birşey değildi. Bir tanışma ve sohbet toplantısı. Ancak Taner buyur etti. Dolayısı ile İstanbul çevresindeki arkadaşlar Sakarya'da toplanabilir. Uzaktan katılmak isteyen olursa ben mesela Sabiha Gökçen'den transferleri sağlıyabilirim. Aktiviteler kısmında bir başlık açalım bakalım iş nereye doğru gidecek!
soyturk abi her gecen gun daha guzel eserler cikartiyorum ellerin kollarin dert gormesin. benim bir merakim var genel olarak yaptigin bicaklarin et kalinligi fazla oluyor normale oranla. bu sizin tercihinizmi yoksa doverken cok fazla inceltemediginiz icinmi?
Eline sağlık Soytürk abi...
çok güzel olmuş.şapka çıkartıyorum. ayrıca damaskus yapmak sanmai yapmaktan daha zor değil. tam tersi söylenebilri. karbon çelşiginin homojen ortaya gelmesi vsvs gibi zorlukları var. benim oldum olası sevdigim bir kompozisyon. eger daha ince malzemeden yapılırsa kolleksiyonluk olur. şahsen ben birtane olsun isteirm
Soytürk ustam ellerine kollarına sağlık.Yalnız benim anladığım, malzemenin kalınlığı 9.5 mm, dövme işleminden sonra 6mm ğibi(sırt ölçüsü).Ölçüleri kavrayamadım. Selamlar.