Bıçak Sanatı - Forum

1" x 30" (2.5 cm x 75cm) bant zimpara makinesi almak istiyorum

selimthedream

• *
  • 43
  • Meslek: Saha İzleme Yetkilisi
  • Yer: Pendik, İstanbul
Arkadaslar herkese selamlar.  Youtube'da belt sander yazinca karsimiza cogunlukla cikan ve yurt disinda yogunlukla kullanilan 1"x30" boyutundaki bant zimpara cihazindan aramaktayim.  Internet uzerinden bazi siteler buldum 80 grit ile 2000 grit arasi zimpara bantlari satiliyor ayrica strop icin ozel yapilmis deri kayis da almak mumkun.  Cihazi da satiyorlar ama kargo isin icine girdigi zaman asiri pahali oldugu icin cihazi buradan almak istiyorum.  Nereden tedarik edebilecegim konusunda yardimci olabilecek arkadaslar varsa cok sevinirim. 

Ornek cihaz olarak asagidaki linke bakabilirsiniz.  Simdiden cok tesekkurler.

http://www.harborfreight.com/1-inch-x-30-inch-belt-sander-2485.html

tarpoon

• 4739
Ynt: 1" x 30" (2.5 cm x 75cm) bant zimpara makinesi almak istiyorum
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2012, 15:53:35 »
benım alışverış yaptığım yerın   yurtdışından gelecek  makınaları arasında bunlarda var  ama gumrukte bır sorun çıkmış beklıyoruz.  şayet acelenız yok ıse beklemenızı tavsıye ederım. zımpara + dısk zımpara şeklınde.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

selimthedream

• *
  • 43
  • Meslek: Saha İzleme Yetkilisi
  • Yer: Pendik, İstanbul
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2012, 09:12:06 »
benım alışverış yaptığım yerın   yurtdışından gelecek  makınaları arasında bunlarda var  ama gumrukte bır sorun çıkmış beklıyoruz.  şayet acelenız yok ıse beklemenızı tavsıye ederım. zımpara + dısk zımpara şeklınde.

Bilgi icin tesekkur ederim.  Elimde mevcut bir bant zimpara var ama 1" x 30" bant kullanan makineden istiyorum.  Hem uzerindeki zimpara bantlarini degistirmesi son derece kolay hem de internet uzerinden buldugum bir sitede bircok farkli grit secenekleri mevcut ayrica deri secenegi de var. Site bilgileri evdeki bilgisayarimda aksam eve gecince paylasacagim belki faydalanmak isteyen arkadaslar olabilir. 

Gumrukten cikip da elinize gectigi zaman beni ozelden bilgilendirebilirseniz sevinirim.  Ya da aklinizda tahmini bir tarih varsa ben tekrar size donus yapabilirim.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2012, 11:55:04 »
hemen hemen haftada bır tel ıle görusup bılgı alıyorum. kovalamazlarsa ıyıdır.  gelışme olursa haber verırım  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2012, 00:21:12 »
bıldığım kadarı ıle tek secenek var. ama ıstenılen kumlar yaptırılabılınır.

Muharrem

• 119
  • dalında uzman...
  • Meslek: İnşaat
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2012, 01:02:42 »
Peki nereye ve nekadara bir paraya yaptırıla bilir ?