Bıçak Sanatı - Forum

vakazaşi-tanto

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
vakazaşi-tanto
« : 12 Aralık 2012, 23:10:57 »
saygı değer dostlarım değerli yorumlarınızı bekliyorum.saygılar

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: vakazaşi-tanto
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2012, 23:22:18 »
ustadım yorum gönederil göndermesinede celik nedir ısıl işlem nedir hamon görmüyoz
artı ben japoncasını bilmeme ama balçaklar cok kare olmuş  :2up :2up :2up :2up :2up
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2012, 23:40:29 »
Turgut usta, detay görme şansımız var mı? habaki, seppa, fuchi, kashira, tsuka-ito detay fotoğraf ekleyebilirsen daha doğru yorum yapma şansımız olurdu.

turgut aydemir

• *
  • 449
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2012, 00:23:25 »
ustadım yorum gönederil göndermesinede celik nedir ısıl işlem nedir hamon görmüyoz
artı ben japoncasını bilmeme ama balçaklar cok kare olmuş  :2up :2up :2up :2up :2up
     Özgür.yüz boy 42sm sap 30sm en 30mm kalınlık 4mm çelik 1080  bir müşterinin bena verdiği ölçülere uydum homon istemedi zaten homon nedense beni yoruyor

turgut aydemir

• *
  • 449
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2012, 00:33:35 »
Turgut usta, detay görme şansımız var mı? habaki, seppa, fuchi, kashira, tsuka-ito detay fotoğraf ekleyebilirsen daha doğru yorum yapma şansımız olurdu.
Sefa hocam sizin yorumlarınız benim için şanstır fakat ayrıntılı fotoğraf malesef yok arkadaş başımda bekledi başka şehre gidiyormuş zaman olmadı ayrıntılı fotoğraflarını göndereceğini söyledi gönderirse seve seve palaşırım.İsimleri karıştırmuyusam- habaki pirinç-seppa pirinç- tsuba paslanmaz çelik[ısıtarak kırmızılaştırdım] kasira kadife-tsuka ito-örme ip saygılar

turgut aydemir

• *
  • 449
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2012, 00:39:24 »
özgür temin unutmuşum balçağı öğle istediler nedeni dağlar ne kadar yüksek olursa olsun güneş yine doğar- gece yıldız ne kadar olursa olsun güneş yine doğar özetlemeleri ne kadar umutsun olursan ol unutma bir umut hep vardır gibi imiş.

BAM_35

• 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
« Yanıtla #6 : 13 Aralık 2012, 01:35:04 »
Ben durumu kavrayamadım (özellikle başında bekleme kısmını), belki bu tip geleneksel işleri çok bilmemden.
Pırıl pırıl görünüyorlar, o ayrı.
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #7 : 13 Aralık 2012, 12:38:28 »
Eline sağlık ustam,

Ben bu türlerin inceliklerinden anlamam ama görünenler gayet güzel. Zaten sen yaptysan güzel olmuştur. Geçenlerde yaptığın çakılardan sonra gözüm başka çakı görmez olmuştu. Bunların da sansı olup daha çok ve detaylı fotoğraflansalar varsayımlarımın onaylanacağına da eminim.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2012, 05:05:38 »
Tebrikler Turgut ustam ellerine sağlık hepsi birbirinden güzeller.Biz bir tanesini bile yapmayı göze alamazken sen kaç tane birden yapmışsın maşallah  tebrikler. :2up
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2012, 11:20:30 »
Elinize sağlık ustam çok güzel görünüyorlar  kalınlık boy genişlik ne kadar? Hangi çeliği kullandınız?
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.