Murat, o kadar görkemli olmuş ki sanki baltaya bıçağa kılıf değil kılıfa balta bıçak yapılsa daha yerinde olacakmış. Bu işte artık çok farklı ve yukarılarda bir yerdesin, ellerin dert görmesin çok görkemli olmuş.
Yok Artık!!! Pes diyorum ve Şapka çıkartıyorum...
abicim bu ne işçilik yahu yapan eller dert görmesin.böyle zanaatkarlarla aynı ortamı paylaşmak gurur verici.
Üstteki yorumlara ekleyeceğim birşey yok,iş kendini göstermiş.Sevindiğim nokta çakı ve bıçak dışında zorlayıcı bir ürüne kılıf yapılması. Bu kişiyi hem rutinden kopararak bıkmamasını sağlar hem de zorlayarak geliştirir.Tebrikler.
Murat usta birkaç parça deri almıştım. Bir türlü kılıf yapımına başlayamıyorum.senin bu kııfları görünce içimden hiç yapasım gelmiyor. Görsel olarak en üst seviyede göz tatminliği sağladın.Forumda kanımca en üst seviyelerdesin..{Nesrin hanımın hakkını yememek lazım.}Yaptığın her kılıf birbirinden güzelBaşarıların devamını diliyorum.Şu forumdaki herkesin bıçak işlerinden farklı bir işi veya mesleği var. Bukadar işin ve yaşam mücadelesinin yanında bu insanların böylesine güzel eserler vermesi sıradan bir toplanma olamaz. Yani bu işler boş adamların işi değil. Sizi tebrik ediyorum.