Sefa hocam, ağız açma açılarının Trigonometri uygulamalarının nasıl olması gerektiğini sormuştum. Kaya bey, ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim. Öncelikle birden çok açı kullanmamız şart, orası çok iyi anlaşıldı. Elim bu kadar hassas çalışmaya alışkın değil, bu becerinin geliştirilmesi için kırk fırın ekmek yemem lazım:)
Bu arada elimdeki açıölçerle baktığımda 35 derece açı verdiğimi farkettim:) iki saat daha biley, açı 9 dereceye düştü tek kenarda:). Ayrıca ne yaparsak yapalım ağız açma esnasında esas açı uzaklığını verelim:) yoksa 58-59 HRC sertlikte elde benim yaptığım gibi ağız açmaya çalışmak normal insan işi değil:)Azimliyim, yapacağım.
Selamlar.