Bıçak Sanatı - Forum

Sinan'ın bıçaklarına kılıflar

Ynt: Sinan'ın bıçaklarına kılıflar
« Yanıtla #20 : 30 Mayıs 2012, 15:41:59 »
İşinize karışmak gibi olmasın ama, yamaç paraşütünde bir engele asılı kalırsanız kollarınız boştadır, yani asılı kalmazsınız  ;). Ayrıca yamaç paraşütüyle uğraşıyor veya uğraşacaksanız size önerim sabit namlulu bir bıçak değil üzerinde mutlaka bir pense de bulunan çok amaçlı zımbırtılardan almanızdır. Emin olun daha çok yararlanacaksınız.

Murat Koç

• *
  • 4
  • Yer: pendik istanbul
« Yanıtla #21 : 30 Mayıs 2012, 16:04:56 »
İstanbul'da temiz uçuş bölgesi yok denecek kadar az :( Bir kaç yeni yer keşfettik lakin iniş alanlarına yakın yerlerde ağaçlık alanlar var... Hiç asılı kalmadım ama bir kaç sefer direkten döndüm... Öte yandan kanatı serdiğimizde çalı çırpıyı temizlemek için pense kullanıyoruz... Pense olmazsa olmaz zaten :)

taner

• *
  • 42
  • Meslek: serbest
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22 : 03 Haziran 2012, 22:49:00 »
Harika olmuş Murat abi..ellerine sağlık...

mustafa

• 306
  • Meslek: otomotiv montaj
  • Yer: almanya
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2012, 19:00:11 »
ÜSTAD  dememek icin hic bir neden yok birinci sinif iscilik valla bravo,bir kac gündür sana yogunlastim ustam  :).Malzemeleri tedarik ettim ( birinci kalite deri 3.5 mm dana boynundan,kus gözü zimbalar,deri tutkali,özel mumlanmis dikme ipi,ve deriden mamul ipler) deri isleme aletlerim eksik ama bir sekilde hallederim sanirim ,ciragin olmaya geldim lütfen detayli anlatim hocam ,tabii vaktin ölcüsünde ,ellerine saglik diyorum tekrar.
Ehli irfan meclisinde eyle kesbi marifet,cahile yar olma nadan olursun akibet.