Ne diyeyim bilemedim, harbiden duygulandım. 2 yıl önce yalnızdık, şimdi bir bilinç oluştu, bunun en iyi örneklernden birisi sensin İbrahim, gerçekten üst düzey bir işçilik, bunun yanında sanatsal yapıt anlamında da bence bir standartı belirleme yolundasın, sadece yaptığın bıçaklarla değil, bıçakları resimlemen ile, sunuşun ve alçak gönüllülüğün ile. 10 numara gerçekten 10 numara olmuş.Bu arada Rasim ustamızın da elinden öpüyorum, gerçekten birinci sınıf bir şam çeliği. Acaba bu uğraşlarını devam ettirip bizim de kullanacağımız damaskus hammadde üretmeyi düşünür mü diye hayal etmekteyim Hocam çeliği beğediyseniz ne mutlu bana.Artık benim için hayal değil biraz daha gayret gerektiriyor.Sizin içinde neden olmasın.
Uzun süredir göremediğim sıradışı bir işçilik, gerçekten "fazla" güzel ve temiz olmuş. Tüm detaylar göz kamaştırıcı, ellerin kolların dert görmesin. Rasim usta, damascus çok düzgün olmuş, kızmasan eğer, bu diğerinden daha güzel olmuş Senin de ellerin kolların dert gömesin, ateşin daim olsun. İşin güzel yanı ve benim en çok mutlu eden bir başka şey de ülkemizde artık güzel bıçak yapmanın yanı sıra damascus dövenlerinde sayıca giderek artıyor olması. Çok değil daha bir kaç yıl önce bir kaç kişikdik, sanıyorum bir kaç yıl sonra sayıyı bilemeyceğiz. Ne güzel...
İbrahim ustam gerçekten muhteşem bir eser olmuş, Rasim ustamı da tebrik etmek istiyorum olmuş işte , 10 numara damaskus olmuş, yanlız birşey var sizin gibi üst düzey ustalar yüzünden ben kendi adıma konuşayım yaptığım bıçakları yayınlamak gelmiyor içimden çünkü çok yavan kalıyorlar malesef :'( tekrar tebrik ediyorum her iki ustamıda
ellerinize emeklerinize sağlık şahane olmuş. rasim ustamızında ellerine sağlık muhteşem
Rasim usta eline sağlık.
İbrahim bey çok güzel olmuş ellerinize sağlık. gün geçtikçe daha güzel bıçaklar yaptığınız ortada. artık eleştiri yapacağımız birşeyler bırakmıyorsunuz bizlere. tebrik ederim. bu arada Rasim ustayıda tebrik ediyorum. ellerine sağlık.