evvelki gün su faturası yatırmaya gittim hazır oralara kadar gitmişken yaşar abiyi görmemek bi çayını içip o güzel sohbetinden keyif almamak olmaz derken yaşar abiyle daha adasu nun girişinde karşılaştık faturayı yatırıp onun bölüme geçtik ıhlamurlar geldi sohbet başladı birazcık forum buluşmasını birazcık da taner abinin kulaklarını çınlattıktan sonra yaşar abi bana planya bçağından yaptığı sapı kemik kakmalı ama çok harika bir saldırma gösterdi
malum yaşar abinin ilgi alanı da daha çok saldırma kama ve kılıçlar derken abi bundan bi tane de bana yapalım dedim o da kendin yap olm zor birşey değil dedi derken ben ona geçen sefer (baaya bi önce ) yapmayı denediğim saldırmayı anlattım neye benzediğini ben bile çözemedim o derece

derken yaşar abi bende bunun bi ufağı var istersen onu sana verebilirim dedi anında kabul ettim

dün de çağırıp taktim etti kabze ceviz fakat japon zımpara olayına girilmesi gerekiyor diye düşündük ve çalışmalar başladı bu çalışılmamış hali ve benim cep telefonu faciası