persembe gunu bicakcim.com dan buck paklite serisinden large skinneri aldim cuma gunu elime ulasti. oncelikle bicakcim.com'a tesekkur ediyorum mukemmel bir hizmet sundular 24saatten daha kisa bir surede bicak elime ulasti. bicaga 80tl verdim ve elime aldigimda parasini hakettigini anladim kabzasiz olmasina ragmen cok guzel bir tutus sagliyor ve acayip keskin bir bicak.
bicakta kullanilan malzeme 420 high carbon. sertligini bilmiyorum. lazer bileme oldugunu soyluyor buck sitesi belkide bu yuzden bukadar keskindir.
kilifi naylonumsu bir kumasin icinde kydex koruma konularak yapilmis guzel bir kilif ama ben solagim oyuzden benim icin pek kulanisli degil. bu hafta sonu 3 haftalik kamp maratonu icin marmarise gidecegim ailemle. orda bicagi test edicem balikta ve kamp islerinde nasil diye. ama cok fazla kiyabilecegimi sanmiyorum:)
fotograf ekliyemiyorum suan cunku bilgisayarim 2aydir tamirde bende telefondan giriyorum. ama resimler icinde bir cozum bulmaya calisicagim. bu uzun yaziyi okudugunuz icin tesekkurler:)