Ellerinize sağlık Nesrin Hanım,
Peki şimdi bizler çok beğendik el emeğinizi, ya bundan sonra ne olacak? Yani sorumun açılımı aslında şu
1)Siz belirli modeller belirleyeceksiniz.
2) her modele bir isim yada bir numara vereceksiniz.
3) böylece standart bir Model kartelamız olacak.
4) bizler seçtiğimiz modelde bir kılıf sahibi olmak için model numarasını size bildireceğiz.
5) Size bıçağımızı yollayacağız
6) Siz bıçağımızın ebadına uygun olan modeli tam bıçağımıza göre yapacaksınız.
7) Sizin imzanızı taşıyan Custom made kılıfımız olacak
Hem sizin bu emeğiniz boşa gitmeyecek ve markalaşacak
9) Bizlerde yaptığımız bıçaklarımız için uyduruk çin işi kılıflardan uydurmak zorunda kalmayacağız 
10) Siz mutlu, Bizler mutlu, Emre bey zaten şanslı 
ben sadece bir yerden başlamak lazım diye düşündüm, görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz
Teşekkürler ve tekrar ellerinize sağlık
Kaan
Kaan bey selamlar. Çok teşekkür ederim bütün iltifatlar için, hep dediğim gibi ortaya çıkan bıçakların hakkettiği kılıfları yapmaktır tek gayretim.
Sizin dediğiniz gibi bir yöntem elbette uygulanır ancak çok ta standadize etmek işin özgünlüğünü bozabilir diye düşünüyorum ben. Öncelikle şunu belirtmem gerek, Emre bıçağın karakter ve kullanımına göre model çıkarıyor (anlarsınız ki bir av bıçağının nasıl kulklanılacağını benim hissedebilmem DOĞA gereği mümkün değil, siz erkeklerin işidir) sonra ben de yine bıçağa göre desen çalışıyorum ve inanın her bıçak kendi desenini kendisi belirliyor. Örneğin Mert Beyin bıçaklarında küçük olan için (Koyu renkli kılıf) sadece düz bir şey çalışırız dedik Emre ile ama ben elime aldığımda zaman ilerledikçe bu hale geldi ve bu sonuç kaçınılmaz oldu. Emre sağolsun tamamen bana bırakıyor estetik ve oranlama işlerini.
Kısacası, olmayan bıçaklar için kılıf standardı koymak biraz kısır olabilir diye düşünüyorum. Diğer taraftan, şu anda zaten 3 Model çıkmış durumda. 2 tanesi Mert beyin bıçakları ve diğeri ise Emre'nin av bıçakları için yapılan kılıf modeli var. Ama, siz bir model seçersiniz ve bıçak elimize geçer ve bıçak başka bir model geliştirmemizi sağlarsa o modeli de listeye ekleriz, başka. Dediğim gibi her bıçak kendi kılıfını çağırıyor, bir şekilde. Çok mistik mi oldu bilmem ama öyle.
Mert Bey sağolsun bıçaklarını bize göderdiğinde tasarım ve desenleme seçimini bize bıraktı ancak kabaca; örneğin büyük bıçak için rengi açık ve deseni türk deseni olursa sevinirim dedi ve biz bu kılıfları ona göre yaptık. Bundan sonra sizlerin bıçakları için kılıf talebi olursa yine aynı şekilde çalışmaya devam ederiz. Önemli olan kabaca ne istediğiniz ve de ne kadar bütçe ayırdığınızı bilirsek bizim için yeterli olacaktır. Ha çok çok ,ileri ki yıllarda fazlaca model birikimi olur o zaman standardize ederiz, hep beraber.
sevgiler
nesrin